Balázs Klári végre megtörte a csendet

Részletek Korda György állapotáról!

2014/12/14

Hetek óta aggódnak a rajongók Korda György állapota miatt. Balázs Klári eddig nem kívánt nyilatkozni, de egyéb forrásokból információk szivárogtak ki a házaspár magánéletéből. A népszerű énekes felesége besokallt és megtörte a csendet.

Mostanában sajnos nem a teltházas Korda-koncertektől hangos a sajtó. Gyuri bácsi az év végét a pihenésnek és az orvosi kivizsgálásoknak szenteli, ám azt nem gondoltuk, hogy komoly egészségügyi problémái lennének. November elején derült ki, hogy már eddig is fájdalmakkal tudott csak színpadra állni az énekes, ezért rávette magát a „kényszerszabadságra”, hogy jövőre újult erővel állhasson közönsége elé.

Az aggodalom akkor kezdődött el igazán, amikor néhány szemtanú kiszúrta, amint éppen az intenzív osztályról tolják ki az énekest, sőt az is kiderült, hogy hosszabb ideig tartották bent, mint ahogy azt eredetileg tervezték. Azóta pedig az is kiderült, hogy Korda György már a végrendeletét is megírta, amiben mindent feleségére hagy majd a jövőben.

balazsklari
(fotó: Korda György és Balázs Klári Facebook oldal)

Ez már sok volt Balázs Klári számára, ezért saját közösségi oldalán szólt a rajongókhoz:

„Szerencsère még ėlünk és a férjem még 100 évig fog ēlni!!! Minden híresztelés ellenére ismét dolgozunk!! 110 adásos pókercsatát közvetítünk a Sport Tv- be, amelyet minden csütötökön és pėnteken lehet látni. Köszönjük az együttèrzést, és az aggódást. Januártól ismèt koncertezünk, 100%-on dübörgünk!!! Szeretettel: Gyuri és Klári”

kép forrása: Bors

Hozzászólások