Balesetet szenvedett Hajdú Péter

A Hal a tortán forgatásán törte össze magát Mr. Frizbi

2014/12/19

Hujber Feri háza táján sérült meg Hajdú Péter és a Hal a tortán egyik szerkesztője. A Frizbi műsorvezetőjét nemrég műtötték, így pláne nem hiányzott neki a baleset.

Az adásban nem láthatjuk majd, de többen is megsérültek Hujber Feri otthonában, pontosabban a háza előtt. Hajdú Péter és a műsor szerkesztője lett a színész áldozata, szerencsére a csapat többi tajga – Szandi, Schobert Norbi, és Gesztesi Károly – épségben megúszta a vacsorát.

halatortan

„Nagyon megijedtem, mert még csak két hónapja műtötték a térdem. Feriék egy nagyon helyes faházban laknak, de a terasz és a lépcső még nincs kész, így maradt egy körülbelül nyolcvancentis, másfél méteres lyuk a lépcső és a terasz között, világítás pedig nincs. A forgatás után mentem a buszhoz, akkor estem bele” – mesélte a Borsnak Hajdú Péter.

Szerencséje volt a showmannek, ugyanis egészséges lábával lépett bele a lyukba, nem pedig a nemrégiben műtéten átesett végtagjával.

„Ha fordítva történik, nagy baj is lehetett volna. Így is hosszú ideig ki sem mozdulhattam az ágyamból, és két napig jegeltem a térdem, mert rettenetesen fájt. Azóta voltam kontrollon. Szerencsére az esés miatt nem lesz hosszabb a gyógyulás, de Ferinek azt ajánlom, csináljon oda korlátot, mielőtt valaki összetöri magát.”

Az alkoholnak ehhez semmi köze. Hajdú Péter azt is elárulta, rendkívül rossz bort kínált nekik a házigazda, így a mámoros állapot elmaradt az este folyamán.

kép forrása: TV2

Hozzászólások