Balesetet szenvedett L.L. Junior

Kórházba szállították az ittasan vezető énekest

2014/12/21

Teherautóval karambolozott L.L. Junior szombat hajnalban Kőbányán. Az ittasan vezető énekest kórházba kellett szállítani a baleset után.

Egy fellépéséről tarthatott hazafele L.L. Junior, amikor autójával egy kamionba csapódott a Kőbánya alsó vasútállomás környékén – a Bors információi szerint. A helyszínre érkező rendőrök azonnal megszondáztatták az énekest, ami kimutatta, hogy ittas állapotban ült volán mögé, ezért előállították vérvételre.

Az eredményből kifolyólag a jogosítványának rögtön búcsút mondhatott, ugyanis a magyar jogszabályok szerint bűncselekményt követett el a zéró tolerancia miatt. Szerencsére a kamion sofőrje nem sérült meg, így csak rabosítás, jogi és bírósági eljárás vár majd rá, de a börtönt elkerülheti. Hogy ki okozta a balesetet az egyelőre még nem tisztázódott. Az Országos Rendőr-főkapitányság az alábbiakat nyilatkozta a lapnak:

„Hajnali öt óra körül a Kőbányai út és a Vaspálya utca kereszteződésében összeütközött egy személygépkocsi és egy teherautó. A baleset következtében a személygépkocsi vezetője megsérült. A sofőrnél a helyszínen alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért őt a rendőrség előállította mintavételezés céljából” – közölte Csillag Melinda alezredes, az ORFK sajtóügyeletese.

lljunior

Lakatos Róbert, Junior menedzsere nem kívánta megerősíteni a lap értesüléseit, miszerint az énekes is részese lett volna a balesetnek, aki egyébként állítólag éppen aludt, ezért nem tudott telefonon beszélni a riporterrel.

képek forrása: L.L. Junior Facebook oldala

Hozzászólások