Balesetet szenvedett Schumacher fia

Százhatvannal csúszott ki a pályáról

2015/03/19

Michael Schumacher tehetséges, tizenöt éves fia, Mick idén a Formula-4-ben próbálja ki magát, a brandenburgi tesztpályán azonban baleset érte, miután százhatvan kilométer/órás sebességgel csúszott ki az aszfaltcsíkról.

Mick Schumacher kifejezetten sikeres gokart-pályafutást tudhat maga mögött, tavaly a világ- és az Európa-bajnokságon is ezüstérmes lett. Tehetségét a szakma is felfedezte, ezért idén szerződést kötött a Van Amersfoort Racing Formula-4-es csapatával.

Tesztelni is kezdte az istálló autóit, ami a brandenburgi Lausitzringen majdnem rosszul sült el, mikor a fiatal pilóta százhatvan kilométer/órás sebességnél elvesztette az uralmát a kocsi fölött, és a kavicságyra sodródott az aszfaltcsíkról.

schumi_fia
Mick Schumacher jól van

A baleset szerencsésen végződött, a kis Schumacher a saját lábán szállt ki az autóból, és nem szenvedett sérülést. Hétszeres Forma-1-es világbajnok édesapja továbbra sem tud kommunikálni a világgal, de állapotáról hivatalosan nem sokat tudni.

Március elején azonban ellopták a róla szóló feljegyzéseket, mikor betörtek egyik orvosa, Dr. Johannes Peil ortopéd doktor irodájába.

Hozzászólások