Bálint Antónia nyert a bírósági tárgyaláson

Megúszta a rágalmazási ügyet Toncsi

2015/06/19

Becsületsértés és rágalmazás vádja miatt kellett a bíróság elé állnia Toncsinak, akit első fokon felmentettek, ám úgy tűnik az ügy még nem ér véget. Bálint Antónia fellebbezéssel kell számoljon!

Volt párjának jelenlegi felesége jelentette fel egy egykori szépségkirálynőt, aki saját közösségi oldalán osztotta meg követőivel a nővel kapcsolatos sértő gondolatait. Az ítéletet hozó bírónő azért mentette fel Toncsit, mert a benyújtott bizonyítékul szolgáló dokumentumból csak az derül ki egyértelműen, hogy két évvel ezelőtt a Facebookon valóban megjelent a sértőnek titulált mondat, az viszont nem egyértelmű, hogy Bálint Antónia kinek szánta. Természetesen a felperes felháborodott a hivatalos szerv képviselőjének döntésén – fellebbezéssel kívánja folytatni a jogi eljárást.

 

„Mindössze annyin múlt ez a mostani ítélet, hogy nem dátummal volt a papíron a komment, ami bizonyította, az amúgy a bírónő szerint is elkövetett rágalmazást és a becsületsértést. Az ítélet ellen fellebbeztem, s mivel másodfokon már nincs lehetőség új bizonyíték leadására, így mellékelem ugyanezt, de már dátummal” – árulta el a Blikknek Rózsa.

bálint a

Bálint Antónia viszont elégedetten távozott a tárgyalás után: „Boldog vagyok, remélem, hogy most már lassan véget ér ez a hercehurca. Nem vagyok ugyanis a pereskedés híve. A lényeg, hogy felmentettek. Nem követtem el becsületsértést, nem követtem el rágalmazást, és ez most be is bizonyosodott. Régebben nagyon megviseltek ezek a dolgok, de mostanra megerősítettem magamat. Már több bírósági tárgyaláson is bebizonyosodott, hogy igazat mondok. Azt persze remélem, hogy a jövőben már nem kell ennyit bíróságra járnom, mert természetesen lenne jobb dolgom is.”

Hozzászólások