Banán alakú telefon a legújabb szám

Vicces, jó célt szolgál, használható - ez a banán telefon

2017/05/09

Nem csalás, nem ámítás, most már tényleg hívhatod a barátaidat egy banánon keresztül, és még egy jó ügyet is támogatsz vele! A banán-telefon a legmenőbb!

Amikor kicsi voltam, gyakran játszottam a gyümölcsökkel – azt képzeltem, hogy különféle tárgyakként funkcionálnak, a banán például tökéletes volt telefonnak. Három amerikai srác komolyan is gondolta, és megalkották a banántelefont!

A találmányukat egy Indiegogo kampány keretén belül kezdték el árulni, ahol különböző csomagokban tudjuk megvásárolni a készüléket: az alapcsomag, amiben van egy matricapakk és egy banántelefon töltővel:

  • mindössze 40$ + shipping,
  • vagyis körülbelül 12 ezer forint + postaköltség.

A készülék használata amúgy pofonegyszerű: bluetoothon keresztül tudod csatlakoztatni az okostelefonodhoz és tudsz hívást kezdeményezni vagy fogadni. A készítők 70 órás készenléti időt ígérnek, de ha folyamatosan használod, akkor is 10 óráig bírja az aksi. A vásárlással egy fontos ügyet is támogathatunk: azon kívül, hogy 100%-ban újrahasznosított műanyagból készül az eszköz, még a veszélyeztetett hegyi gorillákat is segítjük – a cég a bevételének 1%-át a G4G (Gearing Up 4 Gorrilas) nevű nonprofit szervezetnek ajánlja fel.

 

(Forrás: nosalty.hu)

Hozzászólások