Barbra Streisand szörnyű műtétre kényszerül?

Angelina Jolie sorsára juthat...

2015/06/05

Rettegésben éli mindennapjait Barbra Streisand, akinek az orvosai azt tanácsolták: távolíttassa el a méhét, mert nagy kockázata van a rák kialakulásának.

A színész-énekesnőnek nem ez lenne az első komoly műtétje, hiszen évekkel ezelőtt a vastagbele egy részét is kivették, ugyanis gyanús elváltozásokat találtak rajta. Streisand azóta rendszeresen jár kivizsgálásra és rákszűrésre, ám amit a legutóbbi konzultáción megtudott, az megváltoztatta az életét.

Az orvosai azt tanácsolták, végeztessen hiszterektómiát, azaz méheltávolítást, ugyanis nagy esélye van arra, hogy ebben a szervében is kialakuljon a rák. A most 73 éves énekesnő azonban még a beavatkozás gondolatától is retteg.

„Ösztönös irtózás van benne minden belgyógyászati műtéttől, hogy míg ő öntudatlanul fekszik, addig valakik a testében turkálnak, és a szerveit vagdossák. Már az operáció gondolatától is rosszul van” – idézi Streisand egyik ismerősének szavait a Best.

Barbara Streisand az életét kockáztatja a műtét nélkül (Fotó: Facebook)
Barbara Streisand az életét kockáztatja a műtét nélkül (Fotó: Facebook)

Az orvosok szerint a beavatkozás sürgető lenne, az énekesnő mégis addig akarja halasztani, amíg nem életbevágó. Pedig nőgyógyászati problémái nem új keletűek.

„Barbarát a menopauza óta kellemetlen tünetek gyötrik, a hormonális változások miatt hőhullámok és hangulatingadozások jelentkeztek nála, éjszaka csatakosra izzadja a lepedőt, és fájdalmai vannak. Ehhez jön hozzá, hogy a vizsgálatok szerint az esetében fokozott veszélye van a nőgyógyászati rák kialakulásának” – tette hozzá az ismerős.

Ha mindez nem lenne elég, Barbra Streisand amiatt is aggódhat, hogy nehogy örökölje édesanyja betegségét, aki Alzheimer-kórban szenvedett idős korában. 

Hozzászólások