Bárdos András: biztos, hogy Amerikába költözünk

2014/09/19

Korábban felröppentek a hírek, hogy Bárdos András Amerikába költözik, ám a tévés néhány hónap után visszatért Magyarországra. Akkor nem árult el semmit hosszú távú terveiről, de most bevallotta: biztos, hogy a családjával a tengerentúlon telepednek le.

Néhány hét dzsungelkaland áll Bárdos András előtt, aki a Celeb vagyok, ments ki innen! csapatával indul Afrikába, a jövőt azonban nem a fekete kontinensen, hanem Amerikában képzeli el.

„Évek óta biztosak vagyunk abban, hogy kell nekünk egy vagy két tanév, amikor a gyerekeink Amerikában járnak suliba. A feleségemmel nagyon fontosnak tartjuk, hogy megtanuljanak angolul és spanyolul, ehhez pedig nincs jobb lehetőség, mint kint. Ennek előbb-utóbb mindenképpen meg kell történnie, hogy pontosan mikor, az főleg a karrierünktől és a nagyszülők egészségétől függ, de hogy költözünk, az biztos – mesélte András. A televíziós számára nem lesz nehéz itt hagyni az otthonát, furcsa szokásai miatt ugyanis semmihez sem ragaszkodik. – „Én a mindennapokban olyan vagyok, hogy szeretek megvonni magamtól bizonyos dolgokat, amiket nagyon megszeretek, mert nem akarok semmitől sem függeni. Például ha nagyon ízlik egy étel, és úgy érzem, hogy nem tudok nélküle élni, akkor fél évig nem eszem újra. De ha meleg víz helyett hidegben kell fürdenem, engem az sem zavar. Az egyetlen dolog, amivel ki lehet hozni a sodromból, ha más helyett kell dolgoznom” – tette hozzá András.

bárdos kicsi
Bárdos András és Aleska Diamond együtt megy a dzsungelbe (Fotó: RTL Klub)

A híradós nem is a nomád körülmények miatt gondolkozott sokat, hogy elvállalja-e a Celeb vagyok, ments ki innen! kalandját, sokkal inkább a diákok és a gyermekei véleménye miatt fáj a feje.

„Az élményért vállaltam el, és bár nagyon sokan kérdezik, hogy lehettem ekkora marha, hogy belementem a dologba, engem mások véleménye sosem izgatott. Sokba kerülhet nekem ez a műsor, tudom, hogy elsülhet rosszul és kijöhetek belőle úgy, hogy emberek, akik addig adtak a szavaimra, azok azt fogják mondani, hogy erre nem érdemes odafigyelni. Ez simán megtörténhet. Amitől tartok, hogy az egyetemi előadásimon a hallgatóim körberöhögnek, mert azt látták, hogy néhány napja a dzsungelben bohóckodtam, és most már nem akarnak odafigyelni rám. A másik félelmem, hogy a gyerekeim nézni fogják a műsort, pedig lehet, hogy történnek majd olyan dolgok a dzsungelben, amiről nekik nem feltétlenül kellene tudniuk – mondta nevetve András. A tévés egyetlen ember véleményét kéri ki minden helyzetben, ez pedig Máté Kriszta, ebben a kérdésben azonban neki sem volt szava. – „Mindig mindent megbeszélek a feleségemmel, de ezt a döntést egyedül kellett meghoznom. Ő már megszokta, hogy néha jön nálam egy kattanás, és akkor a legnagyobb baromságokat csinálom, nem gondolkozok azon, hogy kell-e vagy sem, jó-e vagy sem, egyszerűen megyek! Ez egyrészről butaság, másrészről adrenalin függőség nálam. Van, hogy évekig elvagyok nyugiban, aztán érzem, hogy szükségem van arra, hogy valami megmagyarázhatatlant csináljak” – tette hozzá Bárdos András.

Hozzászólások