Bárdos András újra itthon – vajon meddig?

Gyerekeit külföldi iskolába járatná

2014/08/28

Egy ideig úgy tűnt, hogy Bárdos András Amerikában folytatja az életét családjával együtt, de három hónap után visszatért. Arról nem nyilatkozik, hogy milyen tervei vannak a későbbiekre.

Bárdos és Máté
Máté Kriszta és Bárdos András (fotó: Sajtóklub)

A népszerű tévés tavasszal még vidáman táncolt a Szombat esti lázban, pár hete azonban nekiment az RTL Klubnak, mert szerinte a kereskedelmi tévék celofánembereket szerepeltetnek, és ő ebben nem kíván részt venni. Éppen ezért azt is kilátásba helyezte, hogy az USA-ban marad. Most azonban mélyen hallgat ebbéli elképzeléseiről, és csak a gyermekeiről mesélt.

A gyermekeim természetesen nagyon várták, hogy eljuthassanak Disney Worldbe, vagy sétálhassanak a Times Square-en. Amikor Los Angelesben jártunk, sikerült jegyet szereznünk a Los Angeles Galaxy–Manchester United focimeccsre is, aminek a fiam, Ádám különösen örült” – mesélte Bárdos András a Blikknek.

A tévés számára az volt a legnagyobb boldogság, hogy a gyerekei megtapasztalhatták: másképp viszonyulnak egymáshoz az emberek Amerikában, mint itthon. Nagyobb a segítőkészség, kedvesek az emberek, odafigyelnek a másikra. Éppen ezért örülne, ha a gyerekei külföldön tanulnának. Bár előző házasságából született fia, Bence Angliában jár iskolába, a kicsik, Ádám és Anna még itthon kezdik a tanévet.

Tulajdonképpen a mai generáció számára már csupán pénz kérdése, hogy melyik országban folytatja a tanulmányait. Persze azt is látom, hogy sajnos nagyon keveseknek van pénzük ezt megfizetni. Anna a jövő héten kezdi itthon az első osztályt, de nem tartom kizártnak, hogy az általános vagy a középiskolás évei alatt kipróbálja magát külföldön is” – mondta Bárdos András.

Hozzászólások