Bárki elmehet gyakornoknak Mr. Greyhez

Légy Te is része a Szürke ötven árnyalatának

2014/08/16

Gyakornoki programot hirdetett Christian Grey cége, a Grey Enterprises Holding Inc. Az úriember természetesen A szürke ötven árnyalata fõhõse, és a gyakornoki programot az erotikus bestsellerbõl készített film gyártója találta ki.  A_szurke_50_arnyalata_poszter

Regisztrálni kell a fiktív cég nagyon is valós és dizájnos honlapján, aztán Mr. Grey megmondja, milyen feladatokat kell teljesíteni. Aki jól végzi munkáját, ajándékot kaphat – fizetést nyilván nem, hiszen gyakornoki pozícióról van szó -, és izgalmas kulisszatitkokat tudhat meg a filmrõl.

A régóta várt film fõszereplõi Dakota Johnson és Jamie Dornan, mellettük pedig olyan sztárok tûnnek fel, mint Rita Ora, Marcia Gay Hayden és Jennifer Ehle.

Az angolul tudók ITT regisztrálhatnak gyakornoknak Mr. Grey cégéhez!

A filmről: 

A nagy sikerű regény nyomán készült film főszereplője Anastasia Steele (Dakota Johnson), egy irodalom szakos egyetemi hallgató, aki interjút készít Christian Greyjel (Jamie Dornan), egy jóképű és intelligens ifjú milliárdossal. Ana a férfi minden tartózkodása ellenére egyre közelebb kerül hozzá, Grey pedig képtelen ellenállni a lány csendes szépségének, eszének és független szellemének. Greyt azonban minden sikere ellenére sötét démonok gyötrik és Ana lassan egyre jobban felfedezi Grey titkait és tulajdon, sötét vágyait.

(Fifty Shades of Grey – hazai bemutató: 2015. február 12.)

 

Hozzászólások