Bármikor jöhet a baba Iszak Esztiéknél

Dobrády Ákos már alig bír magával

2015/04/09

Három éve él együtt Iszak Eszter, a VIVA TV műsorvezetője és Dobrády Ákos, a TNT énekese, kapcsolatuk nagyon szoros és kiegyensúlyozott. Az esküvő napja jövőre van kitűzve, mint ahogy az első közös gyerek is, de a vőlegény szerint semmi sincs kőbe vésve…

Már egy éve annak, hogy Costa Rica tengerpartján Dobrády Ákos és Iszak Eszter eljegyezték egymást, kapcsolatuk azóta pedig csak még erősebb lett. Már a közös jövőt tervezgetik a Pilisben, ahol szeretik a csendet és a nyugalmat, de azért a belvárosi albérletet is megtartották, a menyasszonyt ugyanis sokszor már reggel hétre várják munkahelyén, a VIVA TV-ben.

A Story magazinnak nyilatkozó pár már az esküvőt tervezi, amiről egyelőre annyit tudni, hogy jövőre lesz, a helyszín viszont még nincs meg, de nem is sietnek vele. Az első gyermeket és a családalapítást is jövőre kezdenék el, bár a TNT frontembere bevallotta, hogy szerinte semmi sincs kőbe vésve, és nem bánná, ha már előbb jönne a baba.

dobradyakos_iszakeszter

˝Idén leszek negyven, szeretném, ha a gyerekemért az apukájaként mehetnék az óvodába, és korom szerint nem olyan öregen, mint a nagypapája… – mondta a lapnak Dobrády Ákos. – És hát szeretném látni felnőni is.˝ Az énekes hozzátette, hogy bátyjának már három lánya van, és a baráti társaságában is sok a gyerek, így volt ideje készülni az apaságra.

Hozzászólások