Bármikor megérkezhet a baba Muri Enikőnél

Borul a tervezett sorrend?

2015/08/13

Az énekesnő nem is lehetne boldogabb. Az idén eljegyzett Muri Enikő és kedvese már közös otthonukat keresgélik, és nagyon úgy tűnik, hogy a gyerekszobára is gondolniuk kell.

Májusban, éppen egy éves évfordulójukon kérte meg kezét ügyelő szerelme, amire Enikő természetesen azonnal igent mondott. A boldog pár azóta is keresi álmaik otthonát, és nem titok, hogy bármelyik pillanatban jöhet a baba. “Kitaláltunk egy sorrendet: lánykérés, esküvő, házvásárlás, aztán a gyerek, de egyrészt még nem találtunk olyan házat, ami tetszene, másrészt én már négy éve babáznék, úgyhogy ez a sorrend akár fel is borulhat. Ha most teherbe esnék, az sem lenne baj. Legalább két gyereket szeretnénk” – árulta el vágyait a Borsnak.

muri enikő

A még csak huszonöt esztendős Muri Enikőnél tehát bármikor beköszönthet a gólya, aminek párjával együtt nagyon örülnének. Bár még nem találták meg álmaik otthonát, ezt nem tartja vissza őket abban, hogy belekezdjenek családalapítási terveik megvalósításába. Az énekesnőnek elég konkrét elképzelései vannak a jövőjét illetően, az esküvővel sem akar sokat várni, hiszen úgy gondolja, nincs miért. Már az eljegyzés pillanatában azt kérdezte, mikorra szervezheti a nagy napot. “Nem tudom, hogy illik-e, de én azonnal megkérdeztem, hogy akkor mikor lesz az esküvő. Vidéki lagzit tervezünk jövő nyárra” – meséli lelkesen.

Enikő tehát biztosra ment, nehogy Karesz időközben meggondolja magát. Persze ez csak vicc, hiszen vőlegénye igazi hős szerelmes férfi módjára kérte meg anno a kezét, aki rengeteget dolgozott azon, hogy jól sikerüljön a meghitt pillanat.“Amikor hazaértünk, hatvan gyertya égett a nappalinkban. A szomszédok segítettek Karesznek összehozni a dolgot. Olyan volt az egész jelenet, mint amikor a Jóbarátok sorozatban Chandler megkérte Monica kezét. Ki is rohantam az erkélyre, hogy világgá kürtöljem, hogy megkérték a kezem” – nosztalgiázott az énekesnő, aki biztos benne, hogy közösen szeretnék leélni az életüket.

Hozzászólások