Baukó Éva pornóképei már a sajtóban

Újabb fenyegetés érte a botrányhősnőt

2015/06/23

Ahogy arról tegnap mi is beszámoltunk, Baukó Éva ismét a figyelem középpontjába került, bár valószínűleg kevésbé olyan hírekkel, mint szeretett volna.

Az egykori villalakó eddig sem kiegyensúlyozott magánéletéről volt híres. A villalét után alkoholproblémáival és botrányos életével került a címlapokra, majd rövid időre bevonult egy klinikára, hogy végleg búcsút inthessen mámoros mindennapjainak. A szőkeség azóta állítja, két éve egy korty alkoholt sem fogyasztott, és sokkal jobban érzi magát így. Helyre jött a élete, rátalált a szerelem, akivel aztán külön váltak ugyan, de Baukó már nem az alkoholhoz nyúlt, hogy túltegye magát a nehézségeken.

Inkább belevetette magát a munkába, a Való Világ hetedig szériájának háttérműsorában még műsorvezetői feladatot is kapott. De a botrányoktól így sem tudott teljesen eltávolodni. Haragosainak a közösségi oldalán üzenget, és nyilvánosan támadja egykori pasiját, aki nem mellesleg a pszichológusa volt a kórházi kezelések ideje alatt. Majd váratlanul véget ért a szerelem, és kígyót-békát kiabált azokra, akik szerinte okolhatóak a kapcsolat végéért. “Az utóbbi időben sokat veszekedtünk, már nem volt olyan a kapcsolatunk, mint azelőtt. Többen is bekavartak egyébként, hiszen olyan dolgokat mondtak a páromnak, amelyek valótlanok voltak, és rossz színben tüntettek fel engem. Azzal tömték a fejét, hogy én a háta mögött elhordom min­dennek, holott szerettem, és sosem ártottam volna neki. A legrosszabb az egészben az, hogy nem nekem hitt, hanem a hazugságoknak, ezért végérvényesen elváltak útjaink. Mélyen megbántott ezzel” – monda akkor a Blikknek.

baukó éva

Most egy állítólagos régi barát azzal házal szerkesztőségekben, hogy pornóképek vannak birtokában Baukó Éváról, némelyik ráadásul igen merész megoldásban. Többen állítják, Éva imád a kamera előtt meztelenül pózolni, és attól sem retten vissza, hogy tovább menjen az egyszerű szexisségnél. Az újság szerint olyan kép is látható, amelyen vibrátorral elégíti ki magát, bár a kép valódisága igencsak kérdéses, hiszen a nő arca nem látható a képen. A fotókat személyiségi jogokra hivatkozva természetesen nem jelentetheti meg a lap.  Baukó mindent tagad. “Az igényes aktképeken túl durvább fényképek nem készültek rólam. Nincsenek szexfotóim, ha bárki mást állít, az hazudik, és be fogom perelni” – mondta az újság megkeresésére. Az ominózus barát állítólag megelégelte, hogy Éva hazudozik, úton-útfélen becsapja őket, és nem kevés pénzzel tartozik már nekik. 

“Megmondom őszintén, korábban barátok voltunk Évával, de mostanra annyira kifordult magából, hogy vállalhatatlan lett számunkra. Azelőtt támogattuk, segítettük mindenben, de amióta nekünk és néhány barátunknak keresztbe tett, elegünk lett belőlemondta a szerkesztőségben jelentkező, neve elhallgatását kérő volt barát. – Nagyon sok mindent tudnék róla mondani, egyáltalán nem olyan lány, mint amilyennek mutatja magát. Egyik nap még a barátod, másnap viszont simán hátba szúr vagy elárul téged” – állítja az ismeretlen informátor.

fotó: Facebook

Kompromittáló fotók láthatnak napvilágot, ugyanis Baukó Évát ezzel zsarolja egyik exe, akivel se veled se nélküled kapcsolatban éltek. Az egykori villalakó azonban sokkal talpraesettebb, mint ahogy azt a férfi gondolta volna. Nézd meg a meztelen képeket!

baukoeva5

Hozzászólások