Bea asszony költözik a dzsungelbe

Győzi helyett a felesége bizonyíthat

2014/09/15

Mégsem Gáspár Győző költözik a Celeb vagyok, ments ki innen! stábjával az afrikai dzsungelbe, hanem 42 éves felesége, Bea asszony.

Néhány hete az RTL Klub székházánál kapták lencsevégre Győzikét, miután az Édes Élet forgatásán történt incidens után a TV2 megvált tőle és családjától. Akkor úgy tűnt, a showman másodszor is nekivág a Celeb vagyok, ments ki innen! kalandjának, de most kiderült, felesége miatt járt a csatornánál, ugyanis ő vár neki a dzsungelkalandnak.

Győzike már megjárta az argentin dzsungelt a stábbal, és bizony akkor nem volt éppen a férfiasság mintaképe. Ellenben vele, Bea asszony már bizonyította a Rettegés foka című műsorban, hogy ha szükség van rá, akkor bárhol helytáll – így egyetlen szó nélkül feküdt be a patkányok közé.

bea és győzi

A Gáspár családnak nem jön rosszkor a plusz bevétel, amit a műsorért Bea asszony kap majd, hiszen a TV2 felmondta velük a szerződést, ráadásul hatalmas adótartozást halmoztak fel. A Blikk információi szerint a műsor megkereste Hujbert is, aki azonban túl sok pénzt kért a forgatásokért: a felajánlott négymillió forint helyett hetet szeretett volna felmarkolni, a csatorna azonban ebbe nem ment bele.

Hogy Bea asszony dzsungelkalandjai mennyit érnek, azt nem tudjuk, mindenesetre most már biztos, hogy ő is csatlakozik Aurelióhoz, Baukó Évához, Szabó Zsófihoz és Bárdos Andráshoz.

Hozzászólások