Bébibumm! Apuka lesz a népszerű híradós!

A közösségi oldalon jelentette be a gólyahírt

2015/08/11

Az RTL Klub kedvelt arca, D. Tóth András a közösségi oldalon jelentette be, hogy feleségével kisbabát várnak. A híradós egyre gyakrabban fog feltűnni a babaruha boltokban.

Bár D. Tóth András nem szeret a magánéletéről beszélni, mégis nagy nyilvánosság előtt kürtölte világgá a hírt. Igaz, ebből nem szeretne rendszert csinálni.
Sosem tudtam, hogy van-e nagyobb boldogság annál, mint amikor az ember megtudja, hogy gyereke lesz. Most már tudom, hogy nincs, ugyanis jövő év elején kisbabánk születik. Nagyon vártuk őt és mindketten kimondhatatlanul boldogok vagyunk. A következő hónapok egyszerre izgalmasak és meghittek lesznek, éppen ezért megpróbáljuk a lehető legjobban megtartani ezt a csodát magunknak és a családunknak. Mostantól gyakran találkozhattok majd velem is a babaruha osztályokon, és a pelusoknál, mert azt már most eldöntöttem, hogy minden pillanatnak aktív részese szeretnék lenni a legelejétől. Leendő büszke apukaként azt szeretném kérni, hogy fogadjátok el, hogy a feleségemmel ezt az óriási örömöt szeretnénk magunkban és nem a nagy nyilvánosság előtt megélni. Nagyon köszönjük!” – írta a híradós.

Sosem tudtam, hogy van-e nagyobb boldogság annál, mint amikor az ember megtudja, hogy gyereke lesz. Most már tudom, hogy…

Posted by D.Tóth András on 2015. augusztus 10.

Hozzászólások