Beckham 15 évesen visszavonulhat

Nem elég tehetséges a legnagyobb fiú

2015/02/24

David Beckham mindhárom fia az Arsenal csapatában pallérozódik, de a hírek szerint a legidősebb már nem biztos, hogy sokáig. A londoni klub ugyanis úgy látja, nagyobb tehetségei vannak az adott poszton, ez pedig Brooklyn labdarúgó-pályafutásának végét jelentheti.

Pár hónappal ezelőtt a sportsajtó tele volt azzal a hírrel, hogy David Beckham, a Manchester United és a Real Madrid egykori világklasszis és népszerű játékosának mindhárom fia – Brooklyn, Romeo és Cruz – az Arsenal korosztályos csapataiban játszik.

A vér nem válik vízzé – gondolhattuk akkor, amiben nyilván van igazság, de a mai kőkemény profi sportvilágban ez már nem elég. Brooklyn Beckham tizenöt éves kora ellenére az elmúlt hetekben bekerült az Arsenal U18-as csapatába, bár a csapat nagy része még Katarban edzőtáborozott.

Kétéves szerződésre számíthatott, ha meggyőzi az edzőit, de a jelek szerint ez nem sikerült. A szemberek szerint nem fejlődik elég gyorsan, mert azon a poszton, ahol bevetnék, a jobb szélen, nála nagyobb tehetségei, vagy már kiforrottabb játékosai vannak a londoni klubnak.

Ez alapján úgy néz ki, hogy a legidősebb Beckham fiú a nyártól csapat nélkül maradhat, és egyes források tudni vélik, hogy ez a karrierje végét is jelentheti, mert felhagy a futballal. Az RC News szerint HÁTHA-alapon még próbálkozhatna a Manchester United Akadémiáján, ahonnan apja is elképesztő karriert futott be.

A Brooklyn körüli hercehurca viszont nem érinti a két öccsét, Romeót (12) és Cruzt (10), ők egyelőre továbbra is az Ágyúsok nekik megfelelő, korosztályos csapataiban játszanak.

Hozzászólások