Becsúszott a baba VV Denniséknél?

Fanni: ˝Hát ezt nem hiszem el, ez nagyon gáz˝

2015/03/09

Mindkét ex-villalakó sorsát veszélyezteti a baba, ezért nem fogadták kitörő lelkesedéssel a hírt. Kapcsolatukat komolyan gondolják, sőt már az összeköltözést is tervezgetik, ám a családalapítás elől elzárkóznak.

Jósnőnél járt VV Fanni és Dennis, akik gyorsan megtudták, hogy hamarosan gólya érkezik hozzájuk, amennyiben nem védekeznek. A baba veszélyeztetné a jövőjüket, ezért jobban teszik, ha elővigyázatosak lesznek. A lány azonnal kétségbeesett, ám Dennis megnyugtatta, hogy még nincs nagy gáz, csak oda kell figyelniük.

Mielőtt még belekezdenének közös életükbe Dennisnek több dolgot is tisztáznia kell. Először is gyermekével szeretné felvenni a kapcsolatot, bár állítólag lánya édesanyjával nem lesz könnyű dolga. A másik kritikus pont pedig volt párja, Jenny, akivel még a műsor elején szakított az adásban ország-világ előtt. Fanni természetesen féltékeny, a jósnőtől egyből meg is kérdezte, hogy párja vajon újra összejön-e majd még az exével.

Az is kiderült, hogy Fanni csak azért nem tépte meg anno Zsút és Dennist, mert a játék szabályzata egyértelműen tiltotta az erőszakot. Ám most úgy döntött, képes lesz lemondani hajlamáról azért, hogy együtt maradjanak szerelmével.

Nézd meg a videót!
Hozzászólások