Beépített főnök!

azaz, a főnök álarca.

2016/02/02

Nem vagyok egy sírós pali. Viszont van egy műsor, amin ha akarok,ha nem elmorzsolok pár könnycseppet. Lehet szenzitívebb a búrám most, hogy jön a gyerek, de mondjuk előtte is amikor ezt a dokufilmet néztem, mindig eltört a mécses!

Ez nem más , mint a Beépített főnök.

Az előbb pont nyomatták a spektrumon és a szerelmem még nem látta, így behívtam gyorsan a szobába:

“Gyere drágám ezen sírni fogsz! ” :)) Azt mondta, nem biztos. ( de )

A lényeg, hogy egy nagy vállalat góréja beöltözik álruhába és elvegyül a dolgozói között. Beáll melózni és a története is kamu. Valami kezdő melóst alakít, akiről filmet csinálnak, hogy hogyan találja meg a helyét.

Beépített FőnökKifilózza kivel mi van, aztán megpróbál változtatni ha rossz a helyzet. Általában persze az, és az alkalmazottak is mindig rendesek de nagyon szegények. A lényeg (azaz a sírás) a legvégén következik be, amikor a szerencsétlen alkalmazottakat behívatja valami mondvacsinált történettel és felfedi magát, hogy ő a főnök. Mindenki elérzékenyül, majd a főnök felajánl egy csekket, előléptetést a szerencsétlen, de hűséges dolgozóknak…..na itt már folytak a könnyek :)

Én nem tudom, hogy ez miért történik , de megcsiklandozza a lelkünket :)

Eddig csak a spektrumon láttam ilyen külföldi sztorikat, de állítólag nálunk is van .
Sőt én megmondom a frankót , hogy mi kezdtük el ezt az egészet! Le kellett volna védetni a történetet és most dőlne a lé befelé. Tehát mi kezdtük a beöltözést, azaz Matyi ..igen Mátyás király ;)

Hozzászólások