Bekeményített az RTL Klub

Pornóforgatás és villaszex minden mennyiségben

2015/02/06

Azt már megszoktuk, hogy a VV7-ben folyamatosan forr a levegő, de most az RTL napisorozata, a Barátok közt is bedurvult egy pornóforgatással.

A Barátok közt egyre merészebb szálakkal izgatja a nézők fantáziáját: Zsolt korábban „csak” drogot csempészett, mostanra egy védelmipénz-beszedő társaság feje lett, sőt legújabb biznisze a pornófilm forgatás. A felnőtt filmjében a főszerepet pedig nem más, mint a sorozat szeleburdi szöszije, az Alizt játszó Nagy Alexandra kapta.

Bár a forgatás végül nem jött össze Alexandrának a sorozatbeli barátjával kellett pikáns jelenetekben szerepelnie, ugyanis egy homevideót fogattak.

30870
Pikáns jelenetben Nagy Alexandra és Solti Ádám (Fotó: Borsonline)

“A házi használatra készült szexvideó és a pornó között természetesen óriási a különbség, de én nem vállalnám egyiket sem. Kifejezetten szégyenlős vagyok, még a strandon is. Az, hogy valaki szexi képeket készíttet a párjának meglepetésből, még talán belefér. Egy filmhez azonban óriási bizalom és nagyon erős kapcsolat kell, de sosem lehet tudni, mi lesz azzal a kapcsolattal. Arról nem is beszélve, hogy egy laptopot vagy telefont bármikor ellophatnak, és már ki is került a világhálóra a felvétel” – mesélte a színésznő a fogatással kapcsolatban a Borsnak.

Közben természetesen a villában is folyik az élet. Az már egyáltalán nem jelent újdonságnak, hogy Fanni és Dennis ismét egymásnak estek a nyugiszobában, az azonban meglepő, hogy a lány bevállalta a szexet takaró nélkül is! Bár az aktus nem úgy végződött, ahogy azt várták, ugyanis a happyend előtt összevesztek – épp a “popitakaró” miatt.

Hozzászólások