Bekötik Liptai Claudia fejét?

Újra színészbe szerelmes a gyönyörű műsorvezető

2014/08/29

A minap látott napvilágot egy olyan fotó Liptai Claudia Facebook oldalán, amely mára már bejárta a teljes online sajtót, miszerint egy sármos kékszemű fiatalember mellett mosolyog bele szerelmesen a kamerába. 

Azóta kiderült, hogy a férfi Horváth Ákos színművész, és ők ketten egy párt alkotnak. Claudia maga szerette volna megosztani a képet a nyilvánossággal, hiszen a jövőben többször mutatkoznak majd együtt és nem szeretné, ha elindulnának a találgatások, a pletykák.

liptaiclaudiaparja
Fotó: Liptai Claudia/TMC Management

Gesztesi Károly után, újra színészbe szerelmes a műsorvezető, és ez meg is látszik rajta. Alakja, boldog mosolya irigylésre méltó, nyoma sincs az egykoron telt nőnek! Úgy tűnik Claudiánál is megállja a helyét az a mondás, hogy a szerelem széppé tesz, mert ő egyszerűen ragyog!

A Gesztesi Károllyal való válása után többször felröppent a hír, hogy ezzel vagy azzal a személlyel látták együtt, hogy egy párt alkotnak, de valahogy ezek a románcok nem tartottak sokáig. Mintha az igazit – ezek szerint Horváth Ákost? – kereste volna.

És a közösségi oldalra feltett kép alatt megjelent hozzászólások is arra engednek következtetni, hogy ez a kapcsolat több, mint a korábbiak: „Hát hivatalos lett. Örülök nagyon, épp ma lesz kész Panna ruhája, ami az esküvődre készült. Szóval remélem, felveheti hamarosan.” – írja egy ismerős. Ebből mindenki arra enged következtetni, hogy a páros hivatalosan is szeretné összekötni életét – villámgyorsan -, amelyhez nagyon sok boldogságot kívánunk.

Liptai Claudiát nem kell bemutatni senkinek. Régóta műsort vezet, több filmben is láttuk már, sőt nagyon sok amerikai színésznőnek ő a magyar hangja. Gesztesi Károlytól van egy gyönyörű kislánya a 8 éves Panka, sőt fiaként tekint Gesztesi fiára, Mátéra is.

Fotó: Mészáros Zsolt
Fotó: Mészáros Zsolt

Horváth Ákos színművész azonban keveseknek lehet ismerős. A 46 éves színész a szombathelyi Weöres Sándor színház társulatának tagja, korábban a színház mellett fizikai munkásként is dolgozott, kamiont pakolt, színpadot épített. Sokáig kenuzott, kempozott. Évekig volt a Nemzeti Színház társulat tagja, sőt több filmben is láthattuk Claudia új kérőjét: pl. a Csak szex és más semmiben, Kontrollban, Tűzvonalban…

A férfinak van egy 17 éves Panna nevű lánya, aki elfogadta apja új kapcsolatát és sok sikert kíván hozzá, így lehet, hogy újabb tinédzsernek lesz hamarosan pótanyja Liptai Claudia?

Hozzászólások