Bella Hadid vizes fehérneműben szexiskedik

Nem semmi videót forgattak a fiatal modellel

2017/12/19

Bella Hadid a világ egyik legkeresettebb és legsikeresebb modellje. Számtalan szexi kép készült róla, de a rajongók örömére nem áll le a posztolásukkal.

Az idei Love Advent egyik legjobban várt videója végre megérkezett: Bella Hadid egy szuperszexi, vörös szatén Agent Provocateur fehérneműben és harisnyatartóban mutatja meg bájait Phil Poyner kamerájának, miközben egy hatalmas kalapáccsal szétver egy traktorkereket.

A 2017-es adventi kalendárium hívószava a #StayStrong, azaz Maradj erős, és minden egyes videóban a topmodellek valamilyen sportot, mozgásformát mutatnak be természetesen hihetetlenül szexi szerelésekben. Palvin Barbara például rúdtáncolt, mondanunk sem kell, hogy száj nem maradt csukva a látványától.

A kampány egyértelműen a női egyenlőségre, a női erőre, a feminizmusra összpontosít, azonban éppen ezért nagyon sok kritikát is kap. Sokan úgy vélik, hogy azzal, hogy tökéletes testű nők kelletik magukat szexi fehérneműkben egyáltalán nem azt az üzenetet közvetítik, miszerint nem azt akarnák, hogy szexuális tárgyként tekintsenek rájuk. Nos, itt jön be a feminizmus, azaz a női választás joga: egy nő igenis lehet független, erős és közben határtalanul szexi. A kettő nem zárja ki egymást.

forrás

Hozzászólások