Bemutatjuk Miss Hitlert!

Ő a legszebb neonáci Angliában

2016/06/30

Egy brit faji felsőbbrendűséget hirdető csoport versenyt szervezett annak érdekében, hogy csökkentse mozgalmuk női követőivel szemben való előítéleteket. Hát nem édesek?

A National Action, vagyis a fent említett csoport a Twitteren és a blogján jelentette be a verseny eredményét – a Facebookon csak azért nem, mert oldalukat már korábban törölték. A résztvevőknek egy rövid interjúban kellett bemutatkozniuk, mellékelve a fotókat, amelyeken a mozgalom által küldött pólókban pózolnak. A mozgalom szándéka az volt, hogy a női követőikre jobban ráirányítsák a figyelmet, mivel ők sokszor nem kapják meg a kellő elismerést és háttérben maradnak.

A győztes, egy barna hajú lány – aki a fél arcát elfedő kendő miatt felismerhetetlen – azt mondta, sokáig nem tudta, hogy a zsidók az ellenségek, mivel úgy nevelték, hogy ők valami nagyon hasonlóak a keresztényekhez. Azonban – folytatta – “mára a zsidó propaganda annyira nyilvánvalóvá vált, hogy lehetetlen elsiklani felette”. Így került kapcsolatba az NA-val. Arra a kérdésre, kit ölne meg legszívesebben a ma élők közül, Miss Hitler a német kancellárt, Angela Merkelt nevezte meg, majd hozzátette, hogy egyszerűen betenné őt az egyik általa létrehozott táborba, majd hagyná, hogy a menekültek végezzék el a többit.

misshitler (5)
Íme a Miss Hitler szépségverseny győztese!

Az AN úgy nyilatkozott, remélik, hogy sikerül megváltoztatniuk társadalom szélsőjobbal kapcsolatos előítéleteit. A brit zsidóság tanácsának elnöke szerint viszont ez a verseny nem más, mint színtiszta, uszító fajgyűlölet, és a legrondább szépségverseny, amit valaha látott. Az akció számos tiltakozást is kiváltott az Egyesült Királyságban, köztük az egyiken a tiltakozók eltakarták a londoni Nelson Mandela szobor arcát.

Mi javasolnánk a National Action képviselőinek, hogy legközelebb személyivel és lakcímkártyával együtt közöljék a képeket, hogy a hatóságok tudják, kikhez kell ellátogatni.

Hozzászólások