Bemutatjuk a Világ egyik legszexibb bűnözőjét

Hamar az internet sztárja lett a jóképű bandatag

2014/06/21

Nem, ez nem egy Bonnie és Clyde sztori, hiszen napjainkban játszódik. A harminc éves szívtiprót nemrég tartóztatták le tiltott fegyverbirtoklásért és hamar az internet felkapott sztárja lett.

meeksJeremy Meeks Amerikában bukott le, mert autójában fegyvereket talált a rendőrség. Hogy hogyan lett a Facebook sztárja? A helyi rendőrség posztolta a képét a Facebook oldalán, amire rövid idő alatt közel 89 ezer like érkezett, 24 ezren kommentálták a képét és 11 ezer ember osztotta meg azt. A jóképű 30 éves fiatalemberről nem tudunk sokat, de az biztos, hogy charme-jával sokakat levett a lábukról.

Felesége azonban nem ilyen lelkes, hiszen férje jelen pillanatban is börtönben van tiltott fegyver birtoklásáért. Több barátja is úgy nyilatkozott, hogy bár nem helyes, amit Jeremy tett, mégsem kellene belőle viccet csinálni. Régebben egy banda tagja volt, azonban azóta már elhagyta azt és minden idejét feleségének és gyermekének szenteli. ,,Ő egy olyan férfi, aki tanul a hibáiból”- nyilatkozta a család egyik közeli barátja. A jóképű bűnöző óvadéka jelen pillanatban 1 millió dollár és várja, hátha egy rajongója kiszabadítja börtönéből.

Hozzászólások