Bemutatkozik az ehető körömlakk

És az emberiség megint ünnepel...

2016/05/05

Megint itt a szokásosnak mondható kérdésünk: miért? Miért érezte úgy valaki, hogy hiányzik az életéből az ehető körömlakk? És miért támogatták az ötletét?

Nem ez az első nehezen értelmezhető videó, amit elétek tárunk. Viszont ez az első, amit mi már meg sem próbálunk megfejteni, egész egyszerűen csak elfogadjuk a tényt: így reklámozandó az ehető körömlakk. Igen, jól olvastad.

Ez a fantasztikusnak nem igazán mondható innováció a KFC valamelyik marketingesének a fejéből pattanhatott ki, nyilván a “Finger lickin’ good!” szlogen után szabadon. Valószínűnek tartjuk, hogy tetemesebb mennyiségű tudatmódosító elfogyasztása után találta ki a cuccot, mert kizárt dolog, hogy valakinek ez tisztán eszébe jut. Az viszont, hogy mennyire lehetett bemókázva a bizottság, aki erre áldását adta, és ráadásul anyagilag támogatta is a reklámkampányt, már előttünk is kérdés.

Jelen helyzetben maga a videó is érthetetlen. Persze egyből kiszúrtuk, hogy még a srácnak is festve van a körme, mert ő is szereti szopogatni alóla a koszt róla a finom barbecue szószt, de a többi elemet nem értjük. Például:

Mi a fenét keres ott egy Rubik-kocka? 

Időnként belátjuk, hogy vagy nem vagyunk elég undergroundok, hogy megértsük az ilyen reklámokat, vagy éppen túlságosan is azok vagyunk. Mindenesetre valahogy a mi életünkből nem hiányzott ez a körömlakk.

Azért ha ti meg tudtátok fejteni a videót, kérünk titeket, hogy küldjétek el nekünk levélben!

Hozzászólások