Bemutatkozott Mick Jagger fia

Megszólalásig hasonlít a híres papára

2014/08/07

Mick Jagger le sem tagadhatná legkisebb fiát: a 15 éves Lucas ugyanis megszólalásig hasonlít rocklegenda papájára. A mini-Mick apukája által rendezett Get on Up című film amerikai premierjén lépett a közönség elé szexi anyukája, Luciana Gimenez modell társaságában.

Lucas Jagger és édesanyja, Luciana Gimenez

Remek géneket örökölt Lucas Jagger, aki 15 évesen már született rocksztár. Énekes apukájához hasonlóan az ő arcáról sem hiányozhat a széles mosoly, a rakoncátlan fürtök, és persze ő is előszeretettel pózol gyönyörű hölgyek társaságában – még ha az történetesen az anyukája is. A mini-Jagger magabiztosan sétált az amerikai film bemutatóján és a kamerák kereszttüzében sem illetődött meg.

A Rolling Stones énekese nem áll rosszul – már ami a gyerekek és anyukáik számát illeti, hiszen összesen hét trónörökös veszi körül a rocksztárt, négy különböző nőtől. Lucas édesanyja a brazil modell, Luciana Gimenez, akivel az idősebb Jagger még akkor kavart, amikor Jerry Hall férje volt. Bár a rocksztár akkor apasági vizsgálatot követelt, ma már semmi kétség sem férhet hozzá, hogy ő a kis Lucas apukája.

A hetven éves énekes hét gyermeke közül eddig Georgia May Jagger kapta a legnagyobb reflektorfényt: 17 éves volt, amikor bevetette magát a divat világába, így mára sikeres topmodellnek számít. Ő sem panaszkodhat, ami apai ágról hozott adottságait illeti, hiszen telt ajkai és ikonikus fogsora már-már a védjegyévé vált, ezzel pedig ő a 33. legjobban kereső modell.

Georgia May Jagger
Hozzászólások