Bemutatták a legújabb iPhone modelleket

Az áruk is megvan már

2018/09/13

Tegnap eljött a nap , amire minden Iphone rajongó várt már egy éve: bemutatták a legújabb Iphone modelleket és az áruk is kiderült!

Az Apple legnagyobb eseményét 2018-ban is szeptember 12-én tartották meg a cég főhadiszállásán Cupertinóban, a Steve Jobs arénában. Ez az évenként megtartott rendezvény a legfontosabb az Apple-nek, és erre is készül a legtöbb újdonsággal. Nem meglepő, hogy az elmúlt napokban hihetetlen mennyiségű pletyka is szárnyra kelt a még be sem mutatott készülékekről és új applikációkról. Itt leplezik le minden évben az új iPhone okostelefonokat és az egyre nagyobb sikernek örvendő Apple Watch-ot. Az új készülékekhez természetesen új operációs rendszereket és a különböző tartozékokat, iPhone tokokat és szilikon tokokat, valamint az új Airpods vezeték nélküli fülhallgatót mutatnak be – írta meg a Phonebox.

iphone-all

iPhone XS
Elsőként az tavalyi év csúcsmodelljének ráncfelvarrott változatát mutatták be, amely számos újdonsággal kecsegtet. A külsőt, ahogy az lenni szokott meghagyták, az iPhone X dizájnnal megegyezőnek, így aki a ráncfelvarrott telefonra váltana, annak nem kell egy új iPhone XS tokot vásárolnia, bár a készülék borsos árát tekintve, talán az jelentené a legkisebb anyagi megterhelést. A hardver a trendnek megfelelően tovább erősödött, az új 8 magos A12 Bionic chip-nek köszönhetően, amit szintén egy új 4 magos grafikus egységgel egészítettek ki. A memória mennyiségét tovább növelték, és a belső tárhely kapacitása is 512Gb-ra módosult. Az új Smart HDR hátlapi kamerának köszönhetően pedig az okostelefonok között egyedülállóan változtathatjuk az elkészült képek fókuszát is. A készülék DualSim telefonként tud működni egy fizikai Sim kártyával és egy eSIM kártyának köszönhetően.

iPhone XS Max
Nagyon úgy tűnik, hogy az Apple nem szeretné elveszteni a nagyobb kijelzőt használó felhasználókat, ezért bemutatta, a manapság a kezekben már nem is olyan hatalmasnak tűnő 6,5 col-os iPhone XS Max okostelefont is. Ez az eddigi legnagyobb iPhone. Méretében megegyezik a tavaly bemutatott iPhone 8 Plus készülékkel, azonban a hátlap változtatásai miatt és a kamera függőleges elhelyezése miatt új iPhone XS Max tokokat is bemutatott a gyártó. Immár a kijelző szinte keret nélküli, és a hasznos kijelző/előlap arány 95% fölé emelkedett.

iPhone XR
Az Apple bemutatta valószínűleg az idei év slágertermékét és a hozzá tartozó különlegesnek tervezett iPhone XR tok hátlapokat is. Az okostelefon méretében az XS és az XS Max közé esik, azonban kamerája csak egy optikás és hardver fronton is csekélyebb teljesítményt képes felmutatni. A fentiekért cserébe, azonban árban egy sokkal kedvezőbb készüléket kapunk. ami ráadásul 90 perccel jobb akkumulátor időt nyújt a tavalyi iPhone 8 Plus-nál.

Mennyibe fog kerülni?

Íme a legújabb modellek árai.

  • iPhone Xr 64GB: 749 $ (még nincs magyar ár)
  • iPhone Xs 64GB: 399.990 Ft
  • iPhone Xs 256GB: 459.990 Ft
  • iPhone Xs 512GB: 537.990 Ft
  • iPhone Xs Max 64GB: 439.990 Ft
  • iPhone Xs Max 256GB: 499.990 Ft
  • iPhone Xs Max 512GB: 577.990

iphone-arak

forrás

Hozzászólások