Bemutatták Beyonce és Jay Z esküvői videóját

Hat évet kellett várnunk erre a pillanatra

2014/06/26

beyonce eskuvo

Kinek van szüksége megállapodásra bármelyik magazinnal? Beyonce és Jay Z végül saját maguk leplezték le hat évvel ezelőtti titkos esküvőjüket, mint egy intim házi videót.

A legtöbb híresség izgatott lenne, hogy életük nagy napját megoszthassák valamelyik híres magazinnal. De Beyonce és Jay Z  2008-as esküvőjüket titokban tartották, egészen mostanáig. Szerda este ugyanis egy hatalmas kivetítőn mutatták meg a felvételt Miamiban – írja a DailyMail. A rajongók őrülten sikoltoztak az izgatottságtól, amikor a videó elindult két előadás között.

A házaspár 2008 április 4-én kelt egybe. Ekkor már 6 éve randiztak, mégsem említették soha a házasság tervét. A felvételen azonban most mindenki láthatta a pillanatot, amikor Jay Z végül felhúzza a jegygyűrűt Beyonce ujjára. Az eseményen körülbelül 40 vendég volt jelen, köztük az énekesnő nővére, Solange Knowles.

beyonce3

Három évvel a nagy nap után Beyonce megmutatta esküvői ruháját a világnak. A dalt rajongóinak szánta, amelyben életének néhány mérföldkövét is megosztotta velük – gyerekkori házi videóitól kezdve esküvői ruhájáig. Viszont a tegnap este volt az első alkalom, hogy a rajongók Jay Z-t is láthatták egybekelésük napján.

Az esküvő után hat hónap telt el, hogy Beyonce nyíltan beszélt az eseményről: „Ami Jay és köztem van, az valódi. Ez nem az interjúkról vagy a remekül sikerült fotókról szól. Ez a valóság. Már régóta együtt vagyunk, mindig is tudtuk, hogy ez egyszer meg fog történni velünk.”

Hozzászólások