Bence a szakadék szélén az Éden Hotelben

Taktikázik, vagy saját maga hóhéra?

2015/05/21

A gyertya-ceremónián kiderült, hogy a többiek Bencét és Orsit tartják a leggyengébb láncszemnek az Éden Hotelben, együtt és külön-külön is. A fiú érdekes húzásra szánta el magát: mindenkit próbál meggyőzni arról, hogy őt ejtse ki. Nem csoda, ha többen emögött is simlisséget sejtenek… Mindenesetre Bence komoly veszélybe került.

Péter többször is indulatosan felhozta párjának, Mariannának, hogy nem érti Gyulát, miért nem Bencét és Orsit lökte a medencébe, és küldte haza az Éden Hotelből, amikor még megtehette. A párost azonban a jelek szerint utoléri a végzete, mert a gyertya-ceremónián fekete-fehéren kiderült, hogy a többiek most őket tartják a leggyengébb láncszemnek a játékban.

A lányok Orsira, a fiúk Bencére szavaztak, így biztossá vált, hogy kettejük közül fog kikerülni a következő kieső. Bence viszont érdekes húzásra szánta el magát: mindenkit megkért négyszemközt, hogy őt ejtse ki, és ne a lányt, mert úgy érzi, 64 nap bennlakás után eljött az ő ideje, Orsi pedig megérdemel még egy hetet.

Lokinak nem lesz ezzel gondja, mert elmondása szerint neki mindig is nagy ellenfele volt Bence, tehát ő szinte biztosan rá adja majd a voksát. Péternél viszont nem ilyen egyszerű az helyzet, a Nagy Machinátor turpisságot sejt a háttérben, és hajlik arra, hogy inkább Orsira szavazzon, és ne az történjen, amit Bence szeretne.

Forrás: TV2

Hozzászólások