Bence nekiment Lokinak az Éden Hotelben

Pattanásig feszült a hangulat

2015/04/27

Patrik kiesése felkavarta az indulatokat az Éden Hotelben. A könnyekben úszó Adri számára csak utólag derült ki, hogy Patrik már le akarta cserélni, Peti és Marianna továbbra is ügyesen irányítja a szálakat, Bence és Loki konfliktusa pedig már annyira kiéleződött, hogy előbbi nekiment a fiúnak, és alig lehetett lefogni.

Péter és Marianna nagyon durván keveri a lapokat a háttérben, és sikerült legújabb tervük, hazaküldték Patrikot az Éden Hotelből. Egyre fogynak a régi játékosok, akiket szisztematikusan próbálnak kigolyózni, eddig fényes sikerrel.

Péter ugyanis tökéletesen játssza a szerepét, amiben sokszor segíti a szerencse is. Így volt ez most is, mert pont időben derült ki a számára, hogy Patrik le akarja cserélni Adrit, mert nem tud vele játszani. Erre fogta végül döntését, hogy miért küldte haza a fiút.

Közben Bence és Loki konfliktusa egyre jobban kiéleződik, ami a legutóbb már addig fajult, hogy a kigyúrt fiú nekiment az ágyon mosolygó társának. Alig lehetett lefogni, de érdemes újraterveznie mindent, mert a fizikai erőszak azonnal kizárást jelent a Éden Hotelből.

Forrás: TV2 

Hozzászólások