Benkő Dániel szétszedte Puzsért

A lantművész nem kímélte a kritikust

2015/04/16

Előkerült egy videó, amiben a kezdő riporter, Puzsér Róbert erőszakosan igyekszik szétszedni a lantművészt. Az anyag rettentő cinikusra sikerült, de Benkő Dániel jól állta a sarat. Puzsér érezhetően arra játszott, hogy kihozza a sodrából riportalanyát, amiből nem egy beszélgetés, hanem egy jó kis vita kerekedett. Mondjuk úgy, egyoldalú.

Puzsér Róbert neve eggyé vált a csiszolatlan, lekezelő, szókimondó modorral, nem tűri a sztárvilág teljesítmény nélküli celebjeit, válogatás nélkül szidja azt, aki neki nem tetsző. Ebből már több ízben meggyűlt a baja a televíziózás nagyágyúival, legutóbb bíróságra ment Hajdú Péterrel.

Döbbenet! A mindig határozott és elszánt kritikus könnyes szemmel, elcsukló hangon mondta el utolsó szó jogán védőbeszédét a Hajdú-Puzsér perben. Az ügy abból fakad, hogy a szókimondó Puzsér oly’ mértékben megsértette a tévés üzletembert, hogy az végül perre ment. Nézd meg, hogyan fakad ki Puzsér!

puzser

Most itt egy újabb vita, ami bár nem új keletű, annak bizonyítéka csak most látott napvilágot. Azt gondolhatnánk, hogy az egy ideje háttérbe húzódó Benkő Dániel remek alkalmat találta arra, hogy kicsit visszaszivárogjon a bulvár médiába, de a videót látva azt kell, hogy mondjuk: Puzsér jól megkapta a magáét!

Az interjú során az első perctől érezhetően arra ment ki a játék, hogy a földbe tiporja riportalanyát az akkor még kezdő Puzsér, nevezetesen Benkő Dánielt, akivel arról folyt a vita, mit jelent sztárnak lenni, és kik ezek a teljesítmény nélküli, jellemtelen, a bulvár lapok által generált személyek, és mit keresnek közöttünk. Benkő jól állta a sarat, a maga stílusában ironikusan dobta vissza a labdát a kritikusnak, kijátszotta gyengeségeit, sőt, tulajdonképpen higgadtan tűrte, ahogy a riporter egyre jobban hergeli saját magát.

benkődániel2

“Úgy látom, hogy magvas gondolatokra készülsz. Nem biztos, hogy jó partner vagyok, mert én nem tudok okosakat mondani, drága barátom” – mondja Benkő. Mire Puzsér kis hebegés-haboság után számon kéri, hogy miért dekonstruálja a beszélgetést, így az első öt perc után megszűnt a kohézió riporter és alanya között. Ha egyáltalán volt olyan. Benkő egy órás macska-egér harc után hanyag eleganciával közölte, hogy mennyire unta ezt a beszélgetést, ideje abbahagyni. Benkő – Puzsér 1:0!

Hozzászólások