Bereczki átül a másik oldalra

Lakatos Márk helyére lép

2014/07/01

A Sztárban szár első szériájának győztese, Bereczki Zoltán a következő évadban az ítészek székében ül majd. Lakatos Márk helyét veszi át a népszerű színész-énekes, de azt még nem tudni, hogy ki lesz a műsor házigazdája.

Bereczki Zoltánnak valódi ajándék volt a TV2 Sztárban sztár című műsora, mert igazán megcsillogtathatta sokoldalúságát; éppen ezért nyerte meg a versenyt. Ősztől ismét szerepel a produkcióban, de már zsűritagként, és előre tudja: nagyon irigy lesz a versenyzőkre – írta a Blikk.

Liptai Claudia, Majka és Hajós András továbbra is a Sztárban sztár zsűrijét erősíti, Lakatos Márk egy nagy volumenű divatszakmai feladat miatt nem tudta vállalni az ő szívéhez is rendkívül közel álló műsort.

A múlt héten derült ki, hogy Friderikusz Sándor megválik a TV2-től; sem Az ének iskolája, sem a Sztárban sztár műsorvezetői feladatait nem vállalja a későbbiekben, ezért még sok a kérdés a műsorral kapcsolatban. Bereczkivel megvan a zsűritagok névsora, de ki lesz a műsorvezető, na és kik lesznek a versenyző sztárok?

Hozzászólások