Bereczki házas emberként ismerkedett a modellel

Nem tudtak parancsolni ösztöneiknek?

2015/01/07

Az énekes reflektált a fiatal lány szavaira, aki a közösségi oldalon cáfolta Bereczki Zoltán korábbi nyilatkozatát. Talán most már mindenki pontot tehet a talány végére.

Rebeccának hívják azt a fiatal lányt, akivel pár napja hozták hírbe az énekest. A 22 éves modell barátnőjének számolt be kapcsolatukról, így szép lassan a nyilvánossághoz is eljutott az információ. Amikor ez a történet felütötte a fejét a sajtóban Bereczki Zoltán így nyilatkozott: „Sosem csináltam titkot abból, hogy nyitott vagyok az ismerkedésre. Találkozgatok is nőkkel, és mint mindenki, én is keresem a párom. Lelkileg már azon a ponton vagyok, hogy újra tudok nyitni egy új, komoly kapcsolatra. Az elmúlt hetekben rólam megjelent cikkben említett hölgyről csak annyit tudok mondani, hogy nem volt komoly kapcsolat köztünk, egyszerűen csak jól érzem magam a társaságában.”

Bereczki

Ennek hatására Rebecca is úgy gondolta, elmondja saját véleményét a kapcsolatukról. Facebookon írta le álláspontját: „Rengetegen megtaláltatok vele, rengetegen kérdeztetek, többféle szándékkal, úgy döntöttem, egységesen válaszolok. Igen, én vagyok a cikkben. (…) Sokáig hezitáltam, reflektáljak-e az eseményekre, de mégiscsak engem érint, engem zaklat, engem bánt, engem dicsér, így végül szükségességét éreztem kinyilatkoztatni a saját véleményemet is.(…) Zoli amellett, hogy nagyszerű előadó, csodálatos apuka, jó humorú, életerős, kedves, kifinomult értékrenddel rendelkező férfi, jól érzem magam a társaságában, ahogy ő az enyémben.(…) A mi „kapcsolatunk” Zolival azért működik, mert sosem celebként tekintettem rá, hanem azonnal felfedeztem a hétköznapi értékeit is. (…) Zoli független, felnőtt ember, én szintúgy. Hiszek benne, hogy minden találkozásnak megvan a maga oka, az, hogy mi honnan ismerjük egymást, mióta, mit érzünk és mit nem, mit közlünk le és mit nem, úgy gondolom, teljes mértékben csak ránk tartozik.”

De a történet itt még nem ért véget, ugyanis kiderült, hogy ez a „kapcsolat” már régóta tart, vagyis még Szinetár Dóra férje volt, amikor leszólította a lányt. A sztárpár 2012 nyarán jelentette be hivatalosan, hogy véget ért a házasságuk. Zoli pár hét után, még akkor ősszel ismerkedett meg a modellel, akire egy szálloda medencéjének partján bukkant rá. A Bors értesülései szerint az énekes kezdeményezett, de a lánynak sem volt ellenére, így telefonszámot cseréltek. Már az elején tisztázták, hogy nem lehet szó komoly kapcsolatról, élettársi viszonyról, hiszen zűrös és viharos időszakot tudhat Zoli maga mögött. Rebecca beleegyezett, de a konfliktusok miatt az utóbbi másfél évben nem volt folyamatos a viszonyuk.

szinetar4

„Nem egyszerű erről beszélnem, egyfelől mert a legbelső magánügyem, másrészt nem szeretnék megbántani a nyilatkozatommal senkit. Valóban 2012 őszén találkoztunk először, és tényleg én szólítottam meg Rebeccát, de tiszta a lelkiismeretem, hiszen már független férfiként ismerkedtem. Papíron ugyan még nem váltunk el Dórival, de hivatalosan már lezártuk a kapcsolatunkat, nem tartoztunk elszámolással egymás felé. A jövőben sem szeretnék ennél többet nyilatkozni sem a mostani, sem jövőbeni viszonyaimról, ha nem haragszanak, igyekszem megtartani magamnak a magánéletem részleteit” – zárta le Bereczki Zoltán a lapnak tett nyilatkozatával.

Hozzászólások