Bereczki Zoltán: ˝Vannak kalandok, történetek az életemben˝

Magánéletéről vallott az énekes

2015/01/05

Egy 22 éves modell lánnyal hozták hírbe Bereczki Zoltánt az elmúlt napokban. A népszerű énekes elébe ment a találgatásoknak, és elárulta az igazságot magánéletével kapcsolatban.

Az egyik heti magazin állítása szerint Bereczki Zoltán fejét egy kedves ismerőse, Rebecca csavarta el az utóbbi időben. Állítólag a 22 éves modell barátnőjének mutatta meg az énekestől kapott üzeneteket és neki mesélt viszonyukról

Korábban így nyilatkozott magánéletéről Zoli: „Nem akarok úgy tenni, mintha az elmúlt két évben szüzességi fogadalmat tettem volna. Mostanában is vannak kalandok, történetek az életemben. De az tény, nehéz kipróbálnom magam egy új kapcsolatban.”

Bereczki Zoltán

Az üggyel kapcsolatban – a Bors megkeresésére – az énekes is elárulta saját álláspontját: „Sosem csináltam titkot abból, hogy nyitott vagyok az ismerkedésre. Találkozgatok is nőkkel, és mint mindenki, én is keresem a párom. Lelkileg már azon a ponton vagyok, hogy újra tudok nyitni egy új, komoly kapcsolatra. Az elmúlt hetekben rólam megjelent cikkben említett hölgyről csak annyit tudok mondani, hogy nem volt komoly kapcsolat köztünk, egyszerűen csak jól érzem magam a társaságában.”

Szavai alapján úgy tűnik, nem a fiatal modell lány lesz a következő kapcsolata, sőt egyelőre még nem találta meg a szerencsés áldozatát sem.

Hozzászólások