Berki egyre rosszabb formában van?

Hová tűnt Berki izmos teste?

2017/03/07

A Facebook-felhasználók véleménye szerint Berki egyre csak veszít formájából, míg kedvese Pamela tündököl. Vajon érdekli ez az egész a celebet?

Hódi Pamela bikinis-fürdőruhás fotózáson vett részt, ahová saját bevallása szerint Berki Krisztián csak elkísérte, de ha már ott volt, hagyta rábeszélni magát, hogy beálljon a gyönyörű nők közé. Habár Berki naponta posztol fotókat, illetve videókat az edzéseiről úgy tűnik nemhogy egyre jobb formába kerül, hanem pont az ellenkezője történik. Persze csak a lelkes hozzászólók szerint. Az ugyan nem derült ki, hogy a celebet mindez érdekli-e, de valószínűleg nem ettől fog változtatni az életén. 

Ezen kívül egy kérdés fogalmazódott meg bennünk: ha Berki elvárja Pamelától, hogy 60 kg maradjon és csinos legyen vajon a leendő celebfeleség is hasonló kritériumokat állít fel? Nos, talán egyszer megkérdezzük tőle és megtudjuk…

“Nemá, hogy ilyen pihe-puha apuka teste van a berkinek! Én először azt hittem, vmi montázs, vmi poén… Ha nem kamu, akkor gáz, én a helyében nem nagyon mutogatnám… sem a képet, sem a testem.”

“Nem ártana megint egy kis tesztoszteron, mert össze vagy esve” – olvasható a kommentek között.

Nézd meg te is Berki és Pamela fotóit!

Hozzászólások