Berki és barátnője együtt segítenek Lajcsival a gyermekeknek

Így segítenek a gyermekeknek

2018/02/28

Berki Krisztián és barátnője, Reni együtt állnak ki egy jó ügy mellett Galambos Lajcsival, ugyanis egy gyermekotthonba látogatnak el.

Galambos Lajcsi, Berki Krisztián és barátnője, Katona Reni Mazsi ma a komáromi Szent Ágota gyermekotthonban fognak mosolyt csalni a gyerekek arcára. Mindannyian fontosnak tartják, hogy ahol tudnak, ott segítsenek azoknak a gyermekeknek, akiknek nem adatott meg a felhőtlen családi légkör. Lajcsi elárult nekünk néhány részletet a látogatásukról:

Lagzi Lajcsi 4

A gyermekotthon lakóinak régi vágya volt egy kispályás focikapu, amelyet én vásároltam meg és Krisztiánnal együtt adjuk majd át. A gyerekek nagyon szerettek volna vele találkozni, és a megkeresésemre azonnal igent is mondott, ráadásul ő is Komárom-Esztergom megyében született. Én még néhány dallal, Krisztián pedig egy rövid sikersztorival készül a lurkóknak. Az esemény fényét tovább emeli majd Komárom polgármestere, Dr. Molnár Attila, illetve Bertalan Judit volt államtitkár asszony. Én egyébként is nagyon szeretek segíteni az embereknek, és úgy gondolom, hogy ez minden ember kötelessége, természetesen az adottságaival arányosan.

A műsorvezető szerelme, Katona Reni is nagyon szeretett volna segíteni, ezért felajánlott 2 db ínycsiklandozó tortát a gyerekeknek:

Nagyon szerettem volna mosolyt csalni a gyerekek arcára és egy kis boldogsághormont vinni a gyermekotthonba a sütikkel. Két darab tortával készült a cukrászüzemünk, egy 50 szeletessel, amely csokis, valamint egy 20 szeletessel, ami málnás-joghurtos és hercegnős, hogy a kislányoknak is kedvezzünk kicsit. Ezek egyébként a legnépszerűbb ízek a gyermekek körében, ezért ezekre esett a választás. Ezeknek a gyerkőcöknek sajnos nem adatott a teljes családi légkör, ezért remélem, ezek a finomságok örömet fognak nekik szerezni. Én egyébként azt vallom, hogy amit adsz másoknak, azt kapod vissza, és jobban is szeretek adni, mint kapni. Rendszeresen ajándékozunk sütiket a kecskeméti S.O.S. Gyermekfalunak és a helyi iskoláknak, próbálunk ezzel is segíteni, amennyire tudunk.

torta1  torta2

Hozzászólások