Berki és Laura szerelme igazi!

A szárnyra kapott pletykák sem tehetik tönkre kapcsolatukat

2015/04/27

Újabb hölgy bukkant fel, aki azt állítja, több volt köztük munkakapcsolatnál Berki Krisztiánnal, ám a szerelmeseket nem tudta szétválasztani.

Az Éden Hotel egyik stábtagja a Blikknek adott nyilatkozatában mesélte, hogy alig jutott szóhoz, mikor megtudta, Berki Krisztián és Cserpes Laura boldog párkapcsolatban élnek. Különös részleteket osztott meg az olvasókkal, ám a történet valódisága igencsak kérdéses.

„A megérkezésünk után alig egy héttel már egy szobában laktunk. Mindent megosztottunk egymással, kitártam neki a lelkem, a szívem, úgy éltünk együtt, mint egy pár. Bár mondtam neki, ha vajmi kis esély is van rá, hogy kibéküljön Pamelával, akkor kiszállok a kapcsolatból” – mesélte Zsuzska a lapnak.

Berki Krisztián nem kíván nyilatkozni a magánéletéről – ami érthető is, hiszen naponta többször is tisztázhatná magát azon hölgyek miatt, akik azt állítják, ők is közel kerültek az Éden Hotel műsorvezetőjéhez korábban vagy a közelmúltban.

berkikrisztian

A tény az az, hogy munkája mellett két dolog van, ami a legfontosabb számára, amiért bármit megtenne. Az egyik, hogy kislányát, Natit jól és Pamelával egyetértésben nevelhesse, a másik pedig új párkapcsolata. Látható boldogságát szerelmének, Cserpes Laurának köszönheti, amit senki és semmi nem tehet tönkre.

berkikrisztian_cserpeslaura

Hozzászólások