Berki ezért büszke szerelmére

Nagyon kedves dolgot tett Berki Mazsi

2018/09/05

Berki Krisztián igazán büszke lehet szerelmére, hiszen szép, fiatal, sikeres üzletasszony. Most pedig olyat tett Berki Mazsi, amit sok hírességnek követnie kéne!

Berki Krisztián posztjaiból már többször kiderült, hogy igazán büszke szerelmére Mazsira, most viszont egyértelműen kijelentette, hogy dagad a melle a büszkeségtől kedvesét illetően. Berki Renátát nem rég felkereste az Őrangyalok Ligája, mely egy olyan egyesület, ami gyermekotthonban nevelkedett gyermekek kívánságát teljesíti. A gyerekek lerajzolják vagy elmesélik legnagyobb vágyaikat az alapítvány pedig megpróbálja megvalósítani azt, lehetőségeikhez mérten.

Mazsit azért keresték meg, mert egy kislánynak, Orsinak minden álma, hogy cukrász lehessen. Ehhez kérték Berki Krisztián párjának segítségét, aki örömmel látta az Édes Pötty cukrászműhelyében Orsit és húgát. A kislányok két tortát készítethettek, fel is díszítették azokat, beleshettek a cukrász világ rejtelmeibe, mindeközben pedig szuperül érezték magukat! 

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés,

“Nagyon szeretem a gyerekeket, mindig is közel álltak a szívemhez. Van egy 11 évvel fiatalabb húgom, felette is mindig anyáskodtam! Mikor megkeresett az Őrangyalok Ligája nem is volt kérdés, hogy segítek megvalósítani Orsi álmát. Mikor elkészültünk a tortákkal megkérdeztem Orsitól, hogy még mindig cukrász szeretne-e lenni. Széles mosollyal válaszolt igennel, illetve Martina a húga is azt mondta, hogy ezzel szeretne foglalkozni ha nagy lesz” – mesélte lapunknak lelkendezve Mazsi. 

Berki Krisztián Konics Geryt az egyik legnépszerűbb hazai vloggert is elküldte Mazsival az útra. 

“Azért küldtem el Geryt Mazsival, hogy ez a 20 éves youtuber srác is lássa mi az, ami fontos az életben, mi az ami igazán értéket teremt. Gery videóra vette az egészet, amit majd hamarosan megtekinthet mindenki” – nyilatkozta Berki.

Egy dologra még nagyon kíváncsiak voltunk: hogy a celeb miért nem tartott szerelmével erre a kellemes délutánra…

“Rólam kevesen tudják, hogy bizonyos helyeken én is segítek! Mindig azt mondom, hogy ne az beszéljen róla, aki segít, hanem aki kapja a segítséget! Nekem egy ilyen jellegű találkozás a gyerekekkel nagyon szívszorító, hiszen van egy csodás kislányom. Borzasztóan nehezen kezelem ezeket a helyzeteket, így örülök, hogy itt a párom, aki helyt áll ilyenkor és büszke lehetek rá! – fejezi be Berki.

a berki 🇭🇺 (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés,

Hozzászólások