Berki: “Ki voltam én a vácnál?”

Berki Krisztián tisztázta a vádakat

2014/10/01

Berki Krisztián a SportKlub stúdiójában válaszolt a váci futballklubbal kapcsolatos sajtóban őt ért vádakra. Az üzletember a szeptember 30-i, keddi Dodzsemben volt Somos Ákos és Somos Zoltán vendége. Berki elmondta, mi volt a szerepe Vácott, beszélt a perről és a kérdéses összegről, valamint a korábbi vizsgálatokról és a váci játékosokkal való kapcsolatáról.

Berki Krisztián a Dodzsem szeptember 30-i adásában reagált a sajtóban őt ért vádakra: az üzletember azt állítja, sosem találkozott a váci játékosokkal.

“Soha nem tárgyaltam játékosokkal. A Vác labdarúgóival egyszer találkoztam életemben, egy összejövetelen, ahol tájékoztattam őket, hogy amennyiben létrejön ez az üzlet, akkor valószínűsíthetően lesz egy angol tulajdonos, és én leszek az a személy, aki az angol tulajdonost képviselni fogja. De nem én leszek az ügyvezető, és nem én fogom a napi ügyeket vinni” – mondta el Berki.

Berki a váci csapat meghiúsult adásvételével kapcsolatban is kifejtette álláspontját. Leszögezte, ő csak közvetítőként vett részt az ügyletben – elmondása szerint kizárólag  tulajdonosváltás esetén kapott volna kisebbségi tulajdonrészt John Marshalltól.

“Nekem ez emberileg és erkölcsileg nagyon nagy veszteség. Hittem és bíztam ebben a csapatban, bíztam az angol úriemberben, aki teljesített anyagilag. Bíztam az ő csapatában, akik viszont nem teljesítették jogilag azt, hogy ez a futballklub átkerüljön hozzá jogilag tisztán.” – jelentette ki a SportKlub műsorában az üzletember.

Ha kíváncsi Berki Krisztián álláspontjára az őt ért vádakkal kapcsolatban, az alábbi linken megtekintheti a teljes videót:

Hozzászólások