Berki Krisztián bevallotta, hogy minden éjszaka imádkozik

Berki kislánya keresztelőjén elárulta, hogy esténként imádkozik, de gyónásra nincs szüksége. Az ügyeletes rosszfiú hívőnek tartja magát, éppen ezért megkeresztelték a kis Natasa Zselykét.

2014/05/12

Krisztián több vallással is szeretné megismertetni kislányát, aki majd felnőttkorában eldöntheti, hogy mi az, ami igazán közel áll hozzá. Népes vendégsereg gyűlt össze sukorói templomban; a rokonok, barátok a kis Berki Natasa Zselyke keresztelőjére érkeztek. Pamelának okozott egy kis fejtörést a keresztmama kiválasztása; nehezen döntötte el, hogy a nővérét vagy a barátnőjét kérje fel, de végül a legjobb barátnője, Csiki – Dúró Mónika – lett a befutó. A keresztapa szerepében pedig Krisztián legjobb barátja, Bari – Hidi Balázs – tündökölhet.

Nehéz elképzelni, de Krisztián istenhívő, minden este imádkozik elalvás előtt. Gyónni annál ritkábban szokott. Három éve ugyanis felhagyott korábbi életével, nem kell hazudnia, nem követ el bűnt, így nincs is mit meggyónnia.

A boldog keresztszülők, Csiki és Bari szívéhez nagyon közel áll a kis Natasa Zselyke. Míg Csiki gyakorló anyuka, egy 20 hónapos kislánya van, addig Bari épp Natasa Zselykén keresztül rázódik bele a szülői feladatok ellátásába, hiszen pár héten megszületik a gyermeke. Csiki nem volt biztos abban, hogy ő lesz a keresztmami, de titkon bízott benne, és nagy örömmel vállalta a feladatot. Barinak pedig Krisztián egyszerűen kijelentette: Te leszel a lányom keresztapja!

Hozzászólások