Berki Krisztián békülni akar az édesanyjával

Szeretné, ha Natinak lenne nagymamája

2016/01/25

Berki Krisztián nagyon sokáig nem tudott jó szívvel gondolni az anyukájára, de kislány miatt megváltozott. Ki szeretne békülni vele azért, hogy Natinak legyen nagymamája.

received_2491012060986581

Berki Krisztián mindig nyíltan beszélt arról, hogy édesanyjával nem volt jó a kapcsolata, ezért évek óta nem is találkoztak. Most azonban úgy döntött, hogy békülni szeretne, ezért utazott haza Amerikából.

Amíg nem tisztázom a kapcsolatomat édesanyámmal, hogyan lehetnék boldog a világ másik felén? Amilyen távolságban voltam, olyan távol éreztem őt érzelmileg is magamtól. Mindkettőnknek rengeteg sérelme van, ez hozott haza. Anyámmal nincs igazi kapcsolatom, soha nem beszélgettünk egymással normálisan, amióta felnőtt vagyok. Nem tudom, miért nem keresett az évek során, miért nem szánta rá magát arra, hogy tisztázzuk a dolgainkat, ezért most elébe mentem ennek. Nem számítottam könnyes összeborulásra, hiszen voltaképpen egy félig idegen emberrel ültem egy asztalnál”– mondta a Blikknek Berki Krisztián.

Happy sunday 󾓬󾓦󾍛🏻☀️a berki(k)

Közzétette: Krisztian Berki #aberki – 2016. január 17.

A berkit az apaság enyhítette meg, és mindenekelőtt azért szeretné tisztázni a kapcsolatát az édesanyjával, hogy a kislánya életének része legyen a nagymama.

Csak arra emlékszem vele kapcsolatban, hogy a konyhapulton öltöztet, és indulunk a nagyiékhoz. Szerintem az ő élményei velem kapcsolatban nem személyesek, hanem a rengeteg munkája miatt ő is a családtagoktól hallotta, és ezeket az évek múlásával sajátjaként éli meg. Nem tudom, hogy hol csesztük el, hogyan csesztük el, de én szeretném, ha a lányomnak lenne nagymamája, nekem pedig édesanyám. Nem tudom, hogyan kell, de itt vagyok, oldjuk meg, tegyük rendbe! Szeretném, ha részese lennél az életünknek, gyere el hozzánk! Megígéred?” – kérlelte könnyes szemmel édesanyját a Berki.

Olvass még a berkiről!

Hozzászólások