Berki Krisztián ebben is első lett

Ismét tarolt a hazai híresség

2015/02/04

“Ez is megy!” Hallhatjuk gyakran Berki Krisztiántól. A hamarosan induló Éden Hotel műsorvezetője újra learathatta a babérokat, ugyanis ő lett a legnépszerűbb hazai híresség.

A dobogó legfelső fokára állhatott a berki. Az Édes Élet című műsor által sokak otthonába eljutott Krisztián büszke arra, hogy a Marketing&Media összeállításában előkelő helyen szerepel. A második helyet Ördög Nóra, a harmadikat pedig Détár Enikő birtokolja. A top 5-ben Liptai Claudia és Demcsák Zsuzsa is helyet kapott. A felmérés lényege az volt, hogy a legnagyobb két bulvárnapilap és öt magazin borítóján hányszor tűntek fel a hazai sztárok.

„Szoktam mondani, hogy a végletek embere vagyok” – Krisztián annak tulajdonítja népszerűségét, hogy megosztó a személyisége, ami azt jelenti, hogy vagy így, vagy úgy, de nem lehet mellette szó nélkül elmenni.

Ördög Nóri, aki az előkelő második helyen végzett, elárulta, hogy számára fontos az, hogy rajongói közel érezhessék magukhoz őt. Mindenképpen elismerésként tekint arra, ha egy bulvárlap úgy ítéli meg, az ő címlapjelenlétével több példányszámot tud eladni. A Rising Star műsorvezetője bevallotta, egyáltalán nem bánja, hogy a TV2-höz igazolt, ráadásul hamarosan újabb feladatok várnak rá, hiszen osztályfőnökként debütál majd Az ének iskolája című tehetséggondozó műsorban.

Hozzászólások