Berki Krisztián és Mazsi a nézők szeme láttára verekednek

A pár keményen beleáll a küzdelembe!

2018/04/12

Berki Krisztián és Mazsi egy új területen próbálják ki magukat, s már javában zajlik a felkészülési időszak, amibe mi is bepillantást nyerhettünk!

Berki Krisztián és barátnője, Katona Renáta Mazsi együtt edzenek, ugyanis indulnak az idei Magyar Bajnokságon boksz kategóriában. A pár felkészítő edzőjét, Hidvégi Gyurit kérdeztük arról, milyen esélyekkel indulnak és hogyan zajlik a felkészülési időszak:

Jelenleg erősítő gyakorlatokkal és technikai elemekkel készülünk, valamint egy 12 perces köredzéssel, amit háromszor szoktunk végigcsinálni. A gyorsaságra és a koordinációs képességekre is gyúrunk és ökölvívó elemek is vannak az edzésekben. Novemberben lesz a női bajnokság, ahol véleményem szerint nagyon jó esélyekkel indul Mazsi, éremesélyes lehet és nagy meglepetéseket okozhat majd. Mindketten tehetségesek, sok mindent ki lehet hozni belőlük a megfelelő felkészítéssel, mindketten esélyesek arra, hogy feljuthassanak a dobogóra. Krisztián és Mazsi is nagyon akarják a sikert és az eredményeket, ezért nagyon keményen készülnek és nagy sikereket érhetnek el a bokszban.

Köszönjük Gyurinak az infókat és alig várjuk, hogy láthassuk a sztárpárt a bajnokságon szerepelni!

berkikrisztián3

Hozzászólások