Berki Krisztián gyászolt Costa Ricán

Most már csajozna

2015/03/07

Hetek óta folyik a találgatás, hogy az Éden Hotel forgatása alatt csajozott-e a műsorvezető. Berki elárulta, hogy valójában mit csinált Costa Ricán! 

Berki Krisztián amint hazatért a taktikai reality forgatásáról, azonnal összehozták az egyik szereplővel, sőt azóta már további két hódításáról is pletykáltak. Közben kislánya és gyermeke anyukája várta. Az Éden Hotel műsorvezetője Hajdú Péternek elárulta, mi az igazság.

Nem csajoztam az elmúlt három hónapban. Természetesen lett volna rá lehetőség, de ez nem erről szól. A párkapcsolatomat Pamelával – ami most lett volna három éves májusban -, meg kellett gyászolnom, el kellett temetnem, és meg kellett értenem, hogy azért, hogy ő is boldog legyen a későbbiekben és én is boldog legyek, el kell tudnunk engedni egymást. Így nem egy könnyű légyottra fókuszál az ember, hanem nekem pontosan jó volt ez a három hónap arra, hogy összerakjam fejben akár a jövőmet, akár a karrieremet, és azt is természetesen, hogy a családomat a későbbiekben hogyan fogom tudni támogatni. Úgyhogy nem fért volna bele a csajozás. Viszont most, hogy újra szabad ember vagyok, remélem, bennem is elindulnak azok a hormonok, hogy nyitott tudok lenni egy kapcsolatra” – mondta a Frizbiben Krisztián.

Berki + Pamela
A családi idillnek már vége, de a jó kapcsolat megmarad

Mindezek ellenére a flört nem maradt ki az életéből. Azonban ha Krisztián érzi, hogy nyitott kapukat dönget, akkor már nem érdekli. Szeret hódítani és küzdeni

Ami könnyen megy, az nem kell. Ha a csajozás könnyen megy, akkor az ember nem azt szeretné, hanem mindig a nehezebb utakat választja. Én vágyom arra, hogy majd később találkozzak egy olyan hölggyel, akit meg kell hódítanom, akit meg kell szereznem, akinek udvarolnom kell, és nem feltétlenül olyan hölgyre vágyom, akiről megkapom a telefonszámát, és azt mondja: menjünk” – vallotta be Berki Krisztián

Hozzászólások