Berki Krisztián meghívja a rászorulókat egy ünnepi ebédre!

2017/12/20

Berki Krisztián, Curtis és Emilio ma csodálatos dolgot tett: rászorulókat invitáltak egy tál finom gulyásra és egy  forró teára az Il Classico Italiano előtt.

Karácsony előtt mindenki érzékenyebb, szívesebben segít másokon, nincs ez másképp a sztárok köreiben sem. Ma 12 órától Berki Krisztián, Curtis és Emilio az Il Classico Italiano étterem előtt forró teával, gulyással és pizzakenyérrel várta a rászorulókat. Emellett a járókelőket is széles mosollyal hívták meg egy közös teázásra. Meg is kérdeztük a celebeket, hogy mit gondolnak erről a kezdeményezésről és miért csatlakoztak. 

Először Curtis mondta el gondolatait erről az akcióról:

“Krisztián és Emilio mindketten nagyon jó barátaim. Amint hallottam erről a kezdeményezésről, rögtön arra gondoltam, hogy én is szeretnék a részese lenni. Egész évben nagyon fontosnak tartom, hogy segítsek, még ha csak egy forró teával és egy meleg levessel is, de jó érzés adni azoknak, akik nehezebb körülmények között élnek.” 

Emilio és felesége Tina a következőképp nyilatkoztak a mai jótékonysági eseményről: 

“Keresztény ember vagyok, nagyon hiszek a szeretetben, ezért mindig segítek a rászorulókon. Az egész család mindig segít, többek között az anyósom Bangó Margit is. Egész évben adományozunk ruhákat vagy játékokat. Van egy 8.kerületi óvóda, ami fokozottan hátrányos helyzetű, nekik mindig segítünk. Ez azért nagyon fontos, mert amit mi már nem tudunk használni az másnak még nagyon hasznos lehet. Sokkal jobban szeretek adni, mint kapni. Ez egy nagyon szép gesztus, zseniális kezdeményezés az étterem részéről is. Amúgy is, szerintem ez a legjobb olasz étterem az egész országban, nagyon szeretünk ide járni. Sokkal jobban szeretek adni, mint kapni.”

Hozzászólások