Berki Krisztián mindent megtesz kislányáért, Natiért!

Berki Kirsztián és Nati koncertre mennek este!

2017/09/12

Egy férfi lehet bárilyen macsó, a kislánya kéréseire képtelen nemet mondani. Ez alól Berki Krisztián sem kivétel, ő is megtesz mindent kislányáért! 

Berki Krisztián elárulta nekünk, hogy ma este szórakozni mennek Natival, ugyanis a kislány imádja Oláh Gergőt! Az énekes együttesével a Roma Soul-lal együtt ma este ad koncertet a MOM Kulturális Központban #aberkik pedig megfognak jelenni! Ez is azt bizonyítja, hogy egy férfi lehet bármilyen kemény a kislányáért bármit megtesz és képtelen nemet mondani kéréseire.

A Roma Soul egyébként ősi-autentikus cigányzenét játszik, modern hangszereléssel. Ebben az egyedi hangzásvilágban megfér egymás mellett a latin ütős hangszerek sokasága, az elektromos hegedű, a hagyományos cigányhangszerek, sőt a beatbox is. A zenekar tagjai külön-külön is rengeteg, szinte felsorolhatatlanul sok stílusú zenében kipróbálták magukat, zenéltek belföldön és külföldön, ismert és underground zenészekkel. A Roma Soul először 2015-ben állt színpadra, a végleges formáció 2016 végére alakult ki.
A zenekar ősi cigánydalok mellet, saját és nemzetközileg ismert feldolgozásokkal áll színpadra, melyek mind hangzásban, mind megjelenésben egyedi stílust képviselnek. (via)

Hozzászólások