Berki Krisztián nyílt utcán ütötte le az énekest – fotó!

Ebből a cikkből minden kiderül!

2017/10/25

Berki Krisztián és Torres Dani összetűzésbe keveredett nyílt utcán, erről pedig fotó is készült. A képen a titokzatos szőke nő is megjelenik.

Végre elárulhatjuk nektek, hogy ki volt a hölgy, akivel Berki Krisztián kézenfogva sétált, illetve, hogy miért ütötte le nyílt utcán Torres Danit. Hogy mindenkit megnyugtassunk csupán egy videoklip forgatásról van szó.

Berki Torres

Torres Dani most készíti legújabb Change című számához a videoklipet, amelyet a Black Media Produkció gyárt. A kisfilmben Berki Krisztián is szerepet kapott. Ezzel kapcsolatban készítettünk az énekessel interjút.

Miért lett Change a dal címe?
Az elmúlt időben rengeteg változás történt az életben, éppen ezért lett Change (változás) a cím. Sok impulzus ért, például letettem a cigit is, rengeteget változott a stílusom. Már nem az a kölyök vagyok, aki 10 éve voltam. Ez a dal az alappillére a Change című albumomnak. 

Torres Dani vk5

Miről fog szólni a videoklip, illetve mi Berki Krisztián szerepe benne?
Ez a klip egy rövidfilm lesz, teljesen el fog térni az átlagos videoklipektől. Inkább egy drámai kisfilmként írnám le. A lényeg, hogy nem egy szokványos zenei videó lesz. Krisztián úgymond egy átlagembert fog játszani, aki sétál az utcán a kedvesével, én pedig összetévesztem a hölgyet egy karakterrel, akit üldözök, de talán nem is létezik. Mikor meglátom őket, odamegyek és megrángatom a szőke hajú lányt, mire Krisztián leüt engem. 

Torres Dani vk19

Mik a további terveid?
Ezt az albumot mindenképp tovább fogjuk promózni, a kisfilmet pedig pályáztatni fogom és szeretném fesztiválokra vinni. A negyedik albumom anyagát pedig már elkezdtem írni.

Torres Dani vk21

További sok sikert kívánunk Torres Daninak a szerkesztőség nevében! 

Hozzászólások