Berki Krisztián őszintén vall múltjáról

Nagy interjú a berkivel

2014/10/01

Berki Krisztián sokat elárult magáról, és viszonyairól. Az is kiderült, hogy mennyire voltak valósak korábbi eljegyzései, illetve hogy miért is tart most ott, ahol…

berkikrisztian4

“Senkinek sem akarok megfelelni, és nem érdekel, hogy ki mit gondol rólam. A képlet rém egyszerű: légy egyfajta ellenség, de ugyanakkor egyfajta szuperhős is. A kettő között kell mozogni. A siker titkát nem ismerem, de a kudarcé biztosan az, ha mindenkinek a kedvében akarsz járni…” – árulta el saját titkát a berki, de ettől még több dolog is kiderült Krisztiánról.

Azt mondják, Győzike a példaképe. Igaz ez?
Nem így fogalmaznék. Bár nem a példaképem, de őt tartom a legjobbnak. Gáspár Győző az ország első számú reality-figurája. Tulajdonképpen ő teremtette meg ezt az egész műfajt itthon, és a mai napig ő a reality koronázatlan királya.

Gondolta volna két évvel ezelőtt, hogy rövidesen átveszi tőle ezt a stafétabotot?
Nem. Nem is szoktam ennyire tudatosan előre gondolkodni. Tulajdonképpen focimeccseket közvetítettem a PRO4-en, de itt nem tudtam kiteljesedni, mert ez csak egy szakmához köthető valami volt. Ez kevés volt. Amikor megkerestek a reality ötletével, nem gondolkodtam rajta sokat, jó lehetőségnek tartottam. Éppen volt időm is, így igent mondtam. Húsz adásról szólt a szerződés, de én természetesen már akkor is különcködtem, és nem szerződtem le. Azt mondtam: nem kell szerződés, nem kell pénz sem, de ha jól fog működni, akkor lesznek kéréseim.

Ez most komoly? Berki Krisztián azt mondta, hogy nem kell a pénz?
Komoly. Tényleg nem kértem, de azóta ezt bepótoltam…

Vajon a szép, híres barátnői nélkül is eljutott volna idáig?
Én ezt a kérdést simán visszafordítom: miért, ők híresek lennének nélkülem? Akkoriban is már sokan ismertek engem, hiszen Magyarország legnépszerűbb csapatának, a Fradinak voltam a vezetője. Időm már akkor sem volt, és hogy a “túltengésemet” levezessem, az éjszakai életben éltem ki magam. Nekem ezek a színésznők csak skalpok voltak, hiszen én az éjszakai élet közepén vadásztam és gyűjtöttem a skalpokat.

Mégis, a lapok eljegyzésről, esküvőről beszéltek például Oszter Alexandra, majd Kapócs Zsóka esetében…
Erre azt szoktam mondani: nekem már mindenki a menyasszonyom volt, de egyetlen hölgy sem tudta a nagyvilág elé tárni az eljegyzés bizonyítékát, a jegygyűrűt… Magyarul: nem volt igaz sem az eljegyzési, sem az esküvői história. Tény, hogy jó viszonyba kerültem Alexandra szüleivel, és azt hiszem, nem lett volna ellenükre ez az esküvő. Viszont amikor rosszat sejtettem, megkértem egy barátomat, jöjjön el velem Alexandra egyik előadására, és utána beszélgessünk kicsit a szülőkkel. Na ő az este végén annyit mondott nekem, hogy vagy belemész és végigmész, vagy elmenekülsz. Én az utóbbi megoldást választottam.

Ennek ellenére sok pletyka keringett abban az időben arról is, hogy lehet, hogy ön Alexandra kisfiának az édesapja…
Na, ettől én is féltem! Az akkori asszisztensem számolta a napokat, hogy mikor, hol voltam. Aztán ő mondta el nekem, hogy nem lehetek én, mert hogy Londonban voltam azon a héten. A lényeg, hogy utána nagyon gyorsan összejöttem Kapócs Zsókával.

Akkor is esküvőt rebesgettek… Konkrétan arról szóltak a hírek, hogy a múltkoriban hírül adott esemény stimmel, az időpont is stimmel, csak a menyasszony személyében van változás…
Na erről sem én nyilatkoztam. Azzal együtt én nagyon kedvelem Zsókát. Nagyon tisztelem benne azt is, ahová eljutott. Ám a személyiségünk abszolút nem passzolt. Zsóka ugyanis teljesen más volt a színpadon, és teljesen más a magánéletben. Viszont az én figyelmemet ő a színpadi munkásságával keltette föl, ami nem a valós énje. Így barátsággal elköszöntünk egymástól, de a mai napig nagyon kedvelem őt.

Ezután pedig jött Szabó Zsófi, akivel aztán tényleg címlapok tucatjait bérelték ki. Az ön részéről tudatos választás volt a sok híres, népszerű barátnő? Ugyanis sokan azzal vádolják, hogy az ő hátukon akart reflektorfénybe kerülni.
Soha nem a férfi választ, és ezekben az esetekben sem volt ez másképp. Olyan körökben mozgok, ahol nem a sarki zöldséges szólít le, hogy szívesen barátkozna velem, hanem ismert nők. És a marketingigazgató sem fog leszólítani, mert neki nem túl jó imidzs a rossz hírű Berkivel randizni. Tehát ki az, aki ezt megteszi? A színésznőcskék, táncosnők és más hasonló kaliberű hölgyek. Nos, ők rendelkeznek kellő bátorsággal ahhoz, hogy leszólítsanak az éjszakai életben.

Szabó Zsófi is megkereste?
Nem, ott egy félreértett helyzetből lett ez az egész. Nem kedveltük egymást, aztán Hajdú Péter lefotózott minket egymás mellett egy eseményen. A fotóból címlap lett. Na, emiatt a címlap miatt – no meg némi készpénzért – bementünk a Frizbibe nyilatkozni. A felvétel után kicsit beszélgettünk, és ebből alakult ki egy kapcsolat. Ebbe a kapcsolatba én nagyon jót szórakoztam, Zsófi volt az, aki többet képzelt bele, mint amennyi benne volt. Gyorsan el is menekültem másfél hónapra Amerikába. Ennyi volt…

Egyáltalán volt ön valaha is szerelmes valakibe?
Valószínűleg csak magamba! No és azokba a pillanatokba, amelyek a vadászat jegyében zajlottak. Nagyon kellemes, jó pillanatokként éltem meg ezeket. Ma sokat foglalkoztat ez a kérdés. Mediátorhoz járok, és próbálok választ kapni arra, hogy ez miért alakulhatott ki nálam. A gond az lehet, hogy valószínűleg nem eléggé bízom a nőkben.

Megcsalta már Pamelát?
A megcsalás szerintem a férfiaknak egyfajta visszaigazolás önmagukról. Nekem meg erre egyszerűen nincs szükségem. Én lépten-nyomon annyi visszaigazolást kapok a nőktől, hogy nem kell megtennem a következő lépést ahhoz, hogy elhiggyem: kellek nekik.

forrás: Kiskegyed

Hozzászólások