Berki Krisztián: “Szexuálisan nincs bennem vágy egy másik nő iránt”

Exkluzív interjú a berkivel

2014/10/10

Hétfőn Hódi Pamela volt Joshi Bharat vendége a FEM3 Caféban, ahol elárulta, ő hogyan éli meg Berki Krisztiánnal való szakítását. Most pedig gyermekének édesapja is megszólal az ügyben.

Hódi Pamela azt mondta, számára Berki Krisztián a férfi, és hogy kapcsolatuknak még itt nincs vége, mert szeretik egymást. Joshi Bharat a berki véleményére is kíváncsi volt a szakításukkal kapcsolatban.

Berki Krisztián úgy véli, kislánya jó kezekben van Pamelánál ezért nem aggódik amiatt, hogy mi lesz majd most, hogy elköltözött otthonról. Természetesen, ha nem lenne Nati biztonságban, jobban figyelne, de azt látja, hogy most nyugodtan koncentrálhat jövőjének építésére. Kislánya a legfontosabb számára, de szereti azt a tempót, ami mostanában jellemzi munkáját, habár ez vezetett az elhidegüléshez és a tolerancia hiányára magánéletében – saját bevallása szerint.

Úgy gondolja, hogy minden olyan mérföldkövet együtt fognak megélni Natival, ami apás programnak számít, de jelenleg nem tud annyit hozzátenni a gyermekneveléshez, mint Pamela, viszont mindig számíthat rá kislánya.

A kulcskérdés többek között az volt, hogy szerelmes-e vagy szerelmes volt-e párjába. Ő egyelőre keresi a választ arra, hogy mi ez az érzés egyáltalán, de elég emocionális embernek tartja magát, így biztos benne, hogy az érzelmek miatt vállalt gyereket Pamelával. Tudatosan tervezték, már a megismerkedésük utáni harmadik hónapban belevágtak a babaprojektbe. Többszörösen kiégett embernek érezte magát, ezért úgy érzi, jókor jött kislánya édesanyja az életébe.

Jelenleg azt mondja, rossz helyen vannak egymás életében, de a viták ellenére is megőrizték a kölcsönös tiszteletet egymás iránt. A szétköltözés célja az volt, hogy megtudják, mi az alapja hiányérzetüknek – csak a biztonság, vagy esetleg érzelmi háttere is van. Feltétel nélküli bizalomra vágyik, amit Pamelától nem kapott meg. Azt mondta Joshi Bharatnak, hogy ha párja támogatta volna, szívesebben sietett volna haza.

Jelenleg nem nyitott egy újabb kapcsolatra saját bevallása szerint, ugyanis nagyon jól érzi magát most a bőrében, amit munkájának köszönhet és annak, hogy sokkal jobban tud koncentrálni azokra a pillanatokra, amiket Berki Natasa Zselykével tölt együtt.

Hozzászólások