Berki Krisztián új, különleges autójára mindenki felfigyel

Nagyon egyedi kocsira tett szert a Berki

2018/01/19

Berki Krisztián nemrég meglátogatta a Ford Solymár-M3 autókereskedést, ahonnan egy nem akármilyen kocsival távozott!

Berki Krisztián a Facebook oldalán és az Instagramján tett közzé képeket a vadiúj autójáról, amivel egészen biztosan nagy feltűnést fog kelteni Budapest utcáin, ugyanis egy egyedi, nagyon különleges darabról van szó. Balogh Gábort, a telephely gépjármű értékesítési tanácsadóját kérdeztük arról, hogy mit lehet tudni erről a nem hétköznapi kocsiról.

Gábor elárulta nekünk, hogy a Krisztián tulajdonába került autó egy Ford Ranger, ami egy pick-up darab, és módosítások vannak rajta, innen is jött a Predator fantázianév. A kocsi meg van emelve és ki van szélesítve, fel van matricázva, valamint új gumikat is kapott. Ez a fajta kocsi ilyen átalakításokkal csak náluk kapható, s egy külön céggel végeztetik ezeket a módosításokat. Elmesélte azt is, hogy ami miatt igazán megtetszett ez a darab az új tulajdonosának, az a külseje volt, hiszen egyáltalán nem szokványos. A pick-up hajó, illetve motor húzásához is nagyszerűen használható. 

Gábor megosztotta velünk azt is, hogy az országban összesen 6 db Ford store van, ezek közül 3 Budapesten, valamint Győrött, Veszprémben és Debrecenben. A legnagyobb kuriózum, amit ők árulnak, az a Ford Mustang, ugyanis rajtuk kívül mindössze csak 4 kereskedés árulhatja. 

A Ford Solymár honlapját ide kattintva tudjátok meglátogatni, valamint a Facebookon is megtalálhatjátok őket!

Kiemelt kép: facebook.com/berkikrisztianmanagementgroup

 

 

Hozzászólások