Berki Krisztián újabb dobása

Nagykövet lesz a berki

2014/10/09

Berki Krisztiántól már megszokhattuk, hogy mindig részt vesz valami újban, szinte minden héten tartogat egy újabb nagy dobást. Most sincs ez másképp, hiszen nem csak arcát adja, ahogy az általában lenni szokott a sportemberek esetében,  a Superior 14 termékcsaládhoz, hanem egyenesen a nagykövete lesz, és ez még csak a kezdet, hiszen hamarosan újabb meglepetésekre is számíthatunk tőle.

Berki Krisztiánt választottátok a Superior 14 nagykövetének? Miért pont rá esett a választás?

Krisztián nem csak az arcát adja ehhez a termékhez, hanem ő maga lesz a Superior 14 nagykövete, ami nem azt jelenti, hogy beáll a sorba a terméket támogató sportolók közé, hanem egy kicsit különlegesebb posztot fog betölteni. A nagykövet feladata, hogy nem csak a sportolók körében népszerűsíti a táplálék kiegészítőket, hanem elviszi a hírét az átlagemberekhez is, akik egészségesebben szeretnének élni. Azért a berkire esett a választásunk, mert jelenleg ő az a személy Magyarországon, aki erre képes. Népszerűsége és ismertsége révén mindenkihez el tudja juttatni a termék üzenetét, és ez egy igazi nagykövet feladat.- mesélte Molnár Miklós, kereskedelmi igazgató.

IMG_1066
Molnár Miklós & a berki

Berki Krisztián azért vállalta a felkérést, mert szívesen támogatja azokat a kezdeményezéseket, amik a sportos és egészséges életre hívják fel a figyelmet, hiszen sportemberként számára sem mindegy, milyen anyagokat juttat a szervezetébe.

A Superior 14 termékcsalád egy magas minőségű és hatóanyag tartalmú prémium kategória, ami nem csak a sportolók, hanem az egészségesen élő átlagemberek számára is segítséget nyújt.

Ha magas minőség és prémium kategória, ki más is jöhetne szóba, mint a berki?

IMG_1087

Hozzászólások